HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΘ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Η Ελλάδα υποκλίνεται στο βροντερό ΟΧΙ του 1940

Στο μήνυμα του για την 28η Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος αναφέρει τα εξής:  «Η Ελλάδα υποκλίνεται στο βροντερό ΟΧΙ το...



Στο μήνυμα του για την 28η Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος αναφέρει τα εξής: 

«Η Ελλάδα υποκλίνεται στο βροντερό ΟΧΙ του 1940. Και αποτείνει φόρο τιμής στους ήρωες, στους πρωτοπόρους, στους άκαμπτους υπερασπιστές της πατρίδας.

Το μήνυμα τους παραμένει λαμπρό. Μήνυμα ενότητας, ομοψυχίας, ευθύνης, περηφάνιας και πατριωτικής έξαρσης. Μήνυμα που μιλά στις ψυχές μας. 

Ειδικά για τα μαρτυρικά Καλάβρυτα, τον τόπο όπου συντελέστηκε η μεγαλύτερη καταστροφή στην Ελλάδα της Κατοχής. Στον τόπο που έδειξε στην υφήλιο ότι οι αγώνες για την Ελευθερία δεν σταματούν πουθενά, με όποιο κόστος και με όποια συνέπεια. Και με μόνο στόχο τη δικαίωση.

Φέτος, ο Δήμος Καλαβρύτων, ύστερα από αίτημα διευθυντών των σχολικών μονάδων και του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, αναγκάστηκε να ματαιώσει την παρέλαση στην πόλη των Καλαβρύτων. Για λόγους υγειονομικούς. 

Όμως, αυτό δεν ματαιώνει σε τίποτα τη φόρτιση και το υψηλό νόημα της 28ης Οκτωβρίου στην περιοχή μας. Απεναντίας, το ενισχύει. 

Χρόνια πολλά σ’ όλους τους συνδημότες. Χρόνια πολλά στην πατρίδα μας, στη σημαία μας που κυματίζει σε κάθε γωνιά του Δήμου».   


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.