HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Αριθμός ρεκόρ εγγραφών για τις Εσωκομματικές ΔΗΜΤΟ της ΝΔ - Τους 1.000 αγγίζουν οι εγγεγραμμένοι

Στην τελική ευθεία μπήκε η τοπική Νέα Δημοκρατία, για τις εσωκομματικές εκλογές, σε Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας και Δημο...



Στην τελική ευθεία μπήκε η τοπική Νέα Δημοκρατία, για τις εσωκομματικές εκλογές, σε Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας και Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις Καλαβρύτων, Πάτρας, Αιγιάλειας, Δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου, με την ολοκλήρωση των εγγραφών και επανεγγραφών μελών της παραταξιακής βάσης. Οι εκλογές θα διεξαχθούν πανελλαδικά στις 24 Οκτωβρίου.

Μέχρι χθες αργά το βράδυ, καταληκτική ημερομηνία εγγραφών και ανανεώσεων, οι υπολογιστές είχαν πάρει φωτιά. Στην Τοπική Καλαβρύτων σύμφωνα με ρεπορταζ του kalavrytanews.com, οι εγγραφές άγγιξαν τις 1000, αριθμός ρεκόρ. Έτσι εκτός από την ηλεκτρονική ψηφοφορία θα στηθούν για πρώτη φορά δύο κάλπες, μια στα Καλάβρυτα και μία στην Κλειτορία, ενώ ήδη έχου σχηματιστεί οι εφορευτικές επιτροπές.

Στην μάχη για την Τοπική της Ν.Δ.Καλαβρύτων δύο σχηματισμοί του νυν προέδρου Νίκου Τσάμη και του Νίκου Παπαβραμόπουλου..

Ο Νίκος Τσάμης θα έχει μαζί του ως υποψήφια μέλη της ΔΗΜΤΟ τους: Παναγιώτη Χαμακιώτη, Δημήτρη Νικολόπουλο, Ανδρέα Θεοδώρου, Χρήστο Χαλβατζή, Αλέξανδρο Βερτζάγια, Ειρήνη Δουκλιά, Χρήστο Θανόπουλο, Ιωάννη Κιούση, Γεώργιο Καρούζο, Άγγελο Καυγά και Μαρία Λυκουργιώτη.

Ο Νίκος Παπαβραμόπουλος θα είναι υποψήφιος πρόεδρος, με τους: Μαρία Δημητρίου, Μαρία Καργκούνη, Παναγιώτη Καυγά, Ανδρέα Παπαδόπουλο, Χρήστο Καμπέρο και Νίκο Τάγαρη.

Ο εντυπωσιακός αριθμός εγγεγραμμένων μελών είναι εξαιρετικά ασυνήθιστος για Τοπικές εσωκομματικές διαδικασίες, στα Καλάβρυτα, απόρροια της κινητοποίησης και των δύο διεκδικητών. 

Στο Τοπικό Συμβούλιο ΔΗΜΤΟ Καλαβρύτων απαρτίζεται από 9 μέλη ενώ οι σταυροί προτίμησης στην εκλογική διαδικασία είναι 3  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.