HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Europa League: Ολυμπιακός – Αντβέρπ 2-1

Με τον Ρέαμπτσουκ να δίνει τη λύση στο 87′ με τρομερό σουτ, ο Ολυμπιακός νίκησε την Αντβέρπ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Ο Ολ...



Με τον Ρέαμπτσουκ να δίνει τη λύση στο 87′ με τρομερό σουτ, ο Ολυμπιακός νίκησε την Αντβέρπ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 52 με τον Ελ Αραμπί. Και μέχρι το 60 είχαν το έλεγχο του αγώνα. Από εκεί και μετά η Αντβέρπ πήρε μέτρα στο γήπεδο, το πίστεψε και δικαιώθηκε στο 74′, όταν ο Σαμάτα με κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Μπενσόν, έκανε το 1-1. Και εκεί που όλα έδειχναν ισοπαλία, στο 87′ ο Ρέαμπτσουκ με τρομερό σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Μπουτέ για το 2-1, δίνοντας τη νίκη στον Ολυμπιακό!

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά (76′ Βαλμπουενά), Μ. Καμαρά (81′ Κουντέ), Μπουχαλάκης, Α. Καμαρά (81′ Βρουσάι), Ελ Αραμπί (88′ Μπα), Ονιεκούρου (81′ Τικίνιο).

Αντβέρπ: Μπουτέ, Μπατάιγ, Ντε Λαέτ, Αλμέιδα, Μπούτα, Βερστράετε, Ναϊνγκολάν (67′ Γκερκένς), Φίσερ, Σαμάτα, Μιγιόσι (67′ Μπενσόν), Φρέι (80′ Έγκεσταϊν).

από: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.