HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ - ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΡΤ: Το παιδί έχει πλήρη επικοινωνία και ο κίνδυνος για τη ζωή του έχει ξεπεραστεί

Ανακουφισμένος δηλώνει ο πατέρας του μικρού Φώτη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, όταν ένα καρτ έφυγε απ...



Ανακουφισμένος δηλώνει ο πατέρας του μικρού Φώτη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, όταν ένα καρτ έφυγε από την πίστα των αγώνων και τον χτύπησε στο κεφάλι, αλλά χθες το απόγευμα αποσωληνώθηκε με επιτυχία.
Σύμφωνα με τους ιατρούς, ο 6χρονος, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, έχει μάλιστα διαφύγει τον κίνδυνο.
Όταν άνοιξε τα μάτια του, η οικογένεια του ήταν εκεί. «Όσο μαθαίνουμε καλά πράγματα, κερδίζουμε μάχες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, το υγειονομικό προσωπικό και τον γιατρό που παρακολουθεί τον Φώτη», είπε ο πατέρας του παιδιού, μιλώντας στο Mega.
Σημειώνεται πως το πρώτο πράγμα που ζήτησε το αγόρι ήταν παγωτό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ίδιου Μέσου.

Η περιγραφή του ατυχήματος
Εξάλλου, περιγράφοντας πως συνέβη το ατύχημα, ο πατέρας του Φώτη σημείωσε: «Βλέπαμε τον αγώνα, θέλαμε να περάσουμε καλά. Ξαφνικά είδαμε ένα καρτ από πάνω μας και από τότε τραβάμε τον γολγοθά μας. Για να γίνει αυτό το πράγμα, η λογική μου λέει ότι δεν θα είχαν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα.
Με το που έγινε, νόμιζα ότι το παιδί λιποθύμησε και το πήρα στα χέρια. Δεν είχα καταλάβει, μετά είδα ότι ήταν κάτι πιο σοβαρά κι άρχισα να πηγαίνω μηχανικά, να βρω κάπου βοήθεια… Εκείνη την ώρα έγινε συνωστισμός για να δουν τι έγινε ο οδηγός, δυσκολεύτηκα να περάσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.