HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οριστικά στο Δήμο Καλαβρύτων το πρώην Ειρηνοδικείο Κλειτορίας - Εκδόθηκε η απόφαση

Βγήκε η απόφαση όπου ορίζει τον Δήμο Καλαβρύτων, νέο ιδιοκτήτη του κτηρίου του πρώην Ειρηνοδικείου Κλειτορίας από το ΤΑΙΠΕΔ. Ο Δήμος Καλαβρύ...



Βγήκε η απόφαση όπου ορίζει τον Δήμο Καλαβρύτων, νέο ιδιοκτήτη του κτηρίου του πρώην Ειρηνοδικείου Κλειτορίας από το ΤΑΙΠΕΔ. Ο Δήμος Καλαβρύτων είχε καταθέσει την προσφορά του (145.000€), ήταν ο μοναδικός ενδιαφερόμενος και από σήμερα είναι ιδιοκτήτης οικοπέδου 909 τ.μ. (διαμπερές) και του οίκηματος 589 τ.μ . που βρίσκεται σε απόσταση 400 μ. από την κεντρική πλατεία, προσβάσιμο μέσω της επαρχιακής οδού Τρίπολης – Καλαβρύτων. Με την υλοποίηση της απόφασης για την αγορά του κτηρίου ο Δήμος Καλαβρύτων ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα της περιοχής της Κλειτορίας για την αγορά και αξιοποίηση του ακινήτου επ΄ ωφελεία των κατοίκων της αλλά και ολόκληρου του Δήμου Καλαβρύτων.

Το κτίριο του ειρηνοδικείου είναι διώροφο με υπόγειο και στέγη, ορθογώνιας κάτοψης διαστάσεων 20,20μ. επί 10,00μ. και με μεικτό ύψος 8,00μ., συν την στέγη.
Το ισόγειο έχει επιφάνεια 202,00τ.μ., το υπόγειο του κτιρίου έχει επιφάνεια 202,00τ.μ, ο όροφος του κτιρίου έχει επιφάνεια 185,00τ.μ..
Οι κατόψεις του κτιρίου από σχέδιο του 1989 των Τ.Υ. της Νομαρχίας Αχαΐας.
Η συνολική επιφάνεια του κτιρίου είναι περίπου 589,00τ.μ.









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.