HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παραίτηση Σπύρου Θεοχάρη από το Δ.Σ.της ΔΗΚΕΚ "Σπήλαια Λιμνών Καστριών"

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νασιώτη, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΑΝΑΣΑ" κος Σπύρος Θεοχ...



Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νασιώτη, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΑΝΑΣΑ" κος Σπύρος Θεοχάρης, δηλώψνει την παραίτησή του από το Δ.Σ. της ΔΗΚΕΚ "Σπήλαια Λιμνών" ωστε να πάρει την θέση του εκπρόσωπος της Τ.Κ.Καστριών
Η επιστολή παραίτησης Θεοχάρη αναφέρει: 
κ Πρόεδρε
Σε συνέχεια της τοποθέτησης μου στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο και σε σχέση με την κοινά αποδεκτή σε αλλεπάλληλες συνεδριάσεις ηθική και ουσιαστική αποκατάσταση της συγκρότησης του ΔΣ του φορέα με την συμμετοχή ενός εκπροσώπου των Καστριών στο  ΔΣ της ΔΗΚΕΚ . Επειδή παρόλες τις δημόσιες τοποθετήσεις τόσο της  Δημοτικής Αρχής οσο και όλων των παρατάξεων ότι αυτή η αδικία σε βάρος του χωριού αναζητείται τρόπος να αποκατασταθεί δύο και πλέον χρόνια τώρα χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα  !! Επειδή η παράταξή μας δεν μπορεί να μένει απαθής σε ένα τόσο σοβαρό θέμα απέναντι σε ένα χωριό όπου έχει στα σπλάχνα του αυτό το θαύμα της φύσης και επιπλέον ίδρυσε και ανέθρεψε την επιχείρηση που στην σημερινή της μορφή είναι ο αιμοδότης μια σειρά δράσεων για τον Δήμο μας !
Καταθέτουμε και εγγράφως της παραίτηση τόσο την δική μου ως τακτικό μέλος του ΔΣ της ΔΗΚΕΚ όσο και του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης μας  κ Κωνσταντίνου Παπασπυρόπουλου από την θέση του αναπληρωτή μου .
Παρακαλούμε κ Πρόεδρε να προχωρήσετε την διαδικασία αντικατάστασης μας και ανασυγκρότησης του ΔΣ της ΔΗΚΕΚ λαμβάνοντας υπόψιν τα προαναφερθέντα επί της ουσίας!  .
Σπύρος Θεοχάρης
Δημοτικός Σύμβουλος Καλαβρύτων επικεφαλής ΑΝΑΣΑ
Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος Δημοτικός Σύμβουλος Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.