HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σημαντική Δωρεά Βιβλίων στην «ΩτΚ»

Η Ώρα των Καλαβρύτων, ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Συλλόγου Λειβαρτζινών Αθήνας και μέλος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Παναγιώτη Φράγκο...


Η Ώρα των Καλαβρύτων, ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Συλλόγου Λειβαρτζινών Αθήνας και μέλος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Παναγιώτη Φράγκο, για την δωρεά πολύτιμων βιβλίων της συλλογής του δημοσιογράφου και πρώην γενικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ, Κώστα Μπετινάκη ο οποίος έφυγε από την ζωή τον Νοέμβριο του 2020
Ο Κώστας Μπετινάκης υπήρξε ένας καταρτισμένος δημοσιογράφος, με αναλυτική ικανότητα και βαθιά γνώση των διεθνών θεμάτων. Πήρε μέρος σε πλήθος δημοσιογραφικών αποστολών στο εξωτερικό, καλύπτοντας σημαντικά διεθνή γεγονότα, ενώ και μετά τη συνταξιοδότησή του συνέχισε την αρθρογραφία και τον σχολιασμό της επικαιρότητας.
Εντός και εκτός συνόρων, με ρεπορτάζ, αναλύσεις, συνεντεύξεις, αποστολές και ανταποκρίσεις, υπηρετούσε πάντα με την ίδια συνέπεια την Ενημέρωση, χωρίς να διαψεύδει τις προσδοκίες του αναγνώστη για την αλήθεια και δίχως τα κείμενά του να επιδέχονται διάψευση.
Τον διέκρινε η προσήλωσή του στην δημοσιογραφική δεοντολογία ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές της δημοσιογραφικής του διαδρομής. Το δόγμα που υπηρέτησε με συνέπεια ήταν: «Είναι ζόρικη υπόθεση η είδηση, αλλά ο κόσμος πρέπει να ξέρει την αλήθεια. Για να υπάρχει Ενημέρωση και Δημοκρατία…».
Τα βιβλία ήδη κοσμούν τα γραφεία της εφημερίδας μας ως οδηγοί - φάροι.


Να σημειώσουμε οτι όλα τα βιβλία της βιβλιοθήκης της "ΩτΚ" που συνεχώς εμπλουτίζεται, είναι διαθέσιμα για το κοινό στα πλαίσια λειτουργίας δωρεάν δανειστικής βιβλιοθήκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.