Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αποκατάσταση βατότητας στην επαρχιακή οδό Ακράτα – Ζαρούχλα, νέο έργο για την αντιμετώπιση κατολίσθησης

Νέες παρεμβάσεις άρσης της επικινδυνότητας και αποκατάστασης, αλλά και βελτίωσης της βατότητας στην επαρχιακή οδό Ακράτα – Ζαρούχλα ξεκινού...



Νέες παρεμβάσεις άρσης της επικινδυνότητας και αποκατάστασης, αλλά και βελτίωσης της βατότητας στην επαρχιακή οδό Ακράτα – Ζαρούχλα ξεκινούν σύντομα, καθώς σήμερα Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης υπέγραψε σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου.

Πρόκειται για ένα στοχευμένο έργο που θα εκτελεστεί στη θέση «Βρύση Κυνηγού», σημείο που επηρεάζεται από τη γενικότερη γεωτεκτονική αστάθεια, με αποτέλεσμα να εκδηλώνονται κατολισθήσεις.

Παράλληλα με την εργολαβία συντήρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη, θα εκτελεστούν εργασίες προϋπολογισμού 670.000 ευρώ για την αντικατάσταση κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας και αποκατάστασης ή συμπλήρωσης – επέκτασης μικρών τεχνικών έργων, τοπικές εξυγιάνσεις οδοστρώματος, ασφαλτικές στρώσεις, οριζόντια, κατακόρυφη σήμανση κ.ά.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη οδός συνδέει τη Ν.Ε.Ο Κορίνθου – Πατρών, είναι η μοναδική οδός πρόσβασης προς τον οικισμό της Ζαρούχλας, που αποτελεί έναν σημαντικό ορεινό τουριστικό προορισμό στην ΠΕ Αχαΐας και η πιθανή πλήρη αποκοπή της οδού θα έχει ανυπολόγιστες επιπτώσεις στην ομαλή και ασφαλή διακίνηση ανθρώπων και αγαθών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.