HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό Δελτίο

Σύλληψη ημεδαπού με καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημ...



Σύλληψη ημεδαπού με καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς και Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης (21) μηνών για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Σύλληψη ημεδαπού με καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης (10) μηνών για παράνομη οπλοχρησία.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους για πλαστογραφία.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εισήλθε σε κατάστημα υπεραγοράς και αφαίρεσε δύο φιάλες οινοπνευματωδών ποτών αξίας (46) ευρώ.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι ο συλληφθείς από την 12-08-2021 έως 13-09-2021, αφαίρεσε από δυο καταστήματα υπεραγοράς, τμηματικά δεκαπέντε φιάλες αλκοολούχων ποτών, συνολικής αξίας (265) ευρώ περίπου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (39) ναρκωτικά δισκία, χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και διαμονή στη Χώρα
Συνελήφθησαν, χθες και σήμερα τα ξημερώματα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, στον Πύργο και στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου και της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, τρεις αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.
Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του ενός αλλοδαπού, διαπιστώθηκε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.