Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΙΣΣΑ: Με λαμπρότητα η εορτή στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Με την πρέπουσα λαμπρότητα και θρησκευτική μεγαλοπρέπεια οι πιστοί τής Αχαΐας εόρτασαν και φέτος την μεγάλη Θεομητορική εορτή του Γενεσίου τ...



Με την πρέπουσα λαμπρότητα και θρησκευτική μεγαλοπρέπεια οι πιστοί τής Αχαΐας εόρτασαν και φέτος την μεγάλη Θεομητορική εορτή του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου, κατακλύζοντας τόσο το πανηγυρίζον Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Πλατανιώτισσας.
Το πρωί τελέσθηκε πανηγυρική που αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερβίων καί Κοζάνης κ. Παύλου, συνιερουργούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως καί Θάσου κ. Στεφάνου και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου.
Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι Βουλευτές Αχαΐας Τσιγκρής και Φωτήλας, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νασιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σακελλαρόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην Βουλευτής κ. Κατσικόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Κέντρου Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης κ. Φλογεράς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαγκαφάς και Ζυγούρας, η Αστυνομική Διευθύντρια κα Παναγοπούλου, ο Δοικητής του Α.Τ.Καλαβρύτων κ. Σταθούλιας, ο Διοικητής της Π.Υ.Καλαβρύτων κ. Καναβός, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Πλατανιώτισσας και Σκεπαστού, Ντορλής και Μπάλιος, ο τ. Βουλευτής κ. Βασιλείου και πολλοί άλλοι.
Το Θείο Λόγο εκφώνησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίης Σερβίων καί Κοζάνης κ. Παύλος.


















{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.