HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Γάμος αλλά... Πυροσβεστική (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Ηχηρός Γάμος στα Καλάβρυτα με πυροσβέστες, οχήματα πυροσβεστικής και σειρήνες να χαλάνε τον κόσμο. Ο λόγος για τον Γάμο της Άννας Αρμπουνιώτ...



Ηχηρός Γάμος στα Καλάβρυτα με πυροσβέστες, οχήματα πυροσβεστικής και σειρήνες να χαλάνε τον κόσμο. Ο λόγος για τον Γάμο της Άννας Αρμπουνιώτη και του αξιωματικού της Πυροσβεστικής Γιάννη Μελίσση.

Χωρίς να γνωρίζει τίποτα ο γαμπρός, οι συνάδελφοί του στην Π.Υ.Καλαβρύτων που παραβρέθηκαν σύσσωμοι στην τελετή,  παρέλαβαν την νύφη και την συνόδευσαν μέχρι τα σκαλιά του Μητροπολιτικού Ναού Καλαβρύτων. Με τους ήχους από τις σειρήνες και τις ευχές όλων το υπέρλαμπρο ζευγάρι με χαμόγελα ευτυχίας, ένωσε τις ζωές του σε μια αξέχαστη μέρα. Ακολούθησε η βάφτιση της μικρής τους κορούλας που παρακολούθησε και συμμετείχε στην μεγάλη στιγμή των γονιών της

Τους ευχόμαστε από καρδιάς, η ζωή τους να είναι πάντα με χαμόγελα ευτυχίας και η κορούλα τους να τους ζήσει ευτυχισμένη.  




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.