HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

5 χρόνια χωρίς αναστολή στον δράστη της κλοπής στο Σκεπαστό - Όλο το χρονικό (ΦΩΤΟ)

Με "δεμένη" την υπόθεση από τους Αστυνομικούς του Α.Τ.Καλαβρύτων προσήλθε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου, στα πλαίσια της αυτοφώρο...



Με "δεμένη" την υπόθεση από τους Αστυνομικούς του Α.Τ.Καλαβρύτων προσήλθε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου, στα πλαίσια της αυτοφώρου διαδικασίας, ο συλληφθείς της χθεσινής κλοπής σε οικία στο Σκεπαστό με το Δικαστήριο μετά την εισήγηση του Εισαγγελέα, να κηρύσσει ένοχο τον κατηγορούμενο, επιβάλλοντάς του την ποινή των 5 ετών κάθειρξης και 2.000 ευρώ πρόστιμο, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα στο Εφετείο.

Η δράση τους και η κλοπή
Χθες το μεσημέρι στο Σκεπαστό, εμφανίστηκε όχημα με δύο επιβάτες, που πήγαν σε οικία όπου διαμένουν δύο ηλικιωμένοι, με τον έναν να ανεβαίνει στο σπίτι προσποιούμενος υπάλληλο της ΔΕΗ και με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (10.620) ευρώ, ενώ στη συνέχεια διέφυγε με όχημα στο οποίο τον ανέμενε ο συλληφθείς άνδρας. Συγκεκριμένα ο δράστης, ανέφερε πρόβλημα στα ηλεκτρικά του σπιτιού και κάλεσαν την ηλικιωμένη να πάει στο χώρο του πλυντηρίου για να θέσει σε λειτουργία. Εκεί ο δράστης βρήκε την ευκαιρία, απέσπασε τα χρηματικό ποσό και ετράπει σε φυγή.

Έκαναν το μοιραίο λάθος...
Το μοιραίο τους λάθος ήταν οτι... ήρθαν στα Καλάβρυτα χωρίς να υπολογίσουν οτι οι κάτοικοι είναι παρατηρητικοί και οι Αστυνόμοι κάνουν άρτια την δουλειά τους.   
Η παρατηρητικότητα κατοίκων του χωριού ήταν καταλυτική αφού σε μία περίπτωση κάτοικος κράτησε τις πινακίδες του οχήματος και άλλη κάτοικος το φωτογράφισε.
Μόλις αποκαλύφθηκε η κλοπή σήμανε συναγερμός στο Α.Τ.Καλαβρύτων όπου με συντονισμένες ενέργειες και με το υλικό που είχαν στην διάθεσή τους, ταυτοποίησαν τους δράστες και σε συνεργασία με το Τμήμα διαρρηκτών Αττικής και της Άμεσης Δράσης συνελήφθη ο ένας δράστης που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Αττικής να κινείται με το όχημα στην Αττική Οδό. Ο έτερος δράστης αναζητείται, με την Αστυνομία να είναι στα ίχνη του 
Οι δράστες (και οι δύο από την Ημαθία) έχουν πλούσιο παρελθόν με παρόμοιες δράσεις έχοντας συστήσει εγκληματική οργάνωση που "χτυπούσε" με πανομοιότυπο τρόπο κυρίως στην Νότια Ελλάδα και αναζητούνταν καιρό από την ΕΛΑΣ.
ρεπορταζ
Νίκος Κυριαζής



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.