HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

4ωρη στάση εργασίας της Ένωση Συντακτών

Σε στάση εργασίας καλεί τα μέλη της η Ένωση Συντακτών ώστε να συμμετέχουν στην διαδικτυακή συνέλευση για τον ΕΔΟΕΑΠ. Συγκεκριμένα αναφέρει:...



Σε στάση εργασίας καλεί τα μέλη της η Ένωση Συντακτών ώστε να συμμετέχουν στην διαδικτυακή συνέλευση για τον ΕΔΟΕΑΠ.
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, αποφάσισε την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα την Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα πραγματοποίησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ.
Στη στάση εργασίας συμμετέχουν όλοι οι συντάκτες μέλη της ΕΣΗΕΑ, προκειμένου να ασκήσουν το συνδικαλιστικό τους δικαίωμα της συμμετοχής στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ.

Συνάδελφοι,όλοι στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ την Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 12.00 μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας».
Η ανακοίνωση του ΕΔΟΕΑΠ
Έκκληση για συμμετοχή απευθύνει στους ασφαλισμένους ο ΕΔΟΕΑΠ:
«Μεθαύριο Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021, στις 12:00, διεξάγεται η κρίσιμη διαδικτυακή Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ για την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων 2019, 2020 και του προϋπολογισμού 2021, 2022.
Όλοι οι ασφαλισμένοι μπορούν να συμμετάσχουν με τον ΑΜΚΑ και τον ΑΦΜ τους. Για να επιτευχθεί απαρτία, πρέπει να δώσουν το ηλεκτρονικό «παρών» τους 877 ασφαλισμένοι.
Για αυτό και παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να συνδεθούν στον παρακάτω σύνδεσμο.
λίγα λεπτά νωρίτερα , ώστε στις 12:00 να έχει συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός και να γίνει η έναρξη της συνέλευσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.