HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καθημερινές συνήθειες για να φαίνεστε νεότερες

Η γήρανση αποτελεί μια φυσική διαδικασία, την οποία όσο πιο γρήγορα αποδεχτείτε, τόσο πιο εύκολα θα απολαύσετε όλα όσα έρχονται με αυτήν. Αν...



Η γήρανση αποτελεί μια φυσική διαδικασία, την οποία όσο πιο γρήγορα αποδεχτείτε, τόσο πιο εύκολα θα απολαύσετε όλα όσα έρχονται με αυτήν. Αν, ωστόσο, θέλετε να παρατείνετε λίγο περισσότερο τη νεανική επιδερμίδα σας, τότε δεν έχετε παρά να συμπεριλάβετε στην καθημερινότητά σας τις παρακάτω συνήθειες.

Φορέστε λιγότερο μακιγιάζ
Αντί για ένα βαρύ μακιγιάζ, επιλέξτε κάτι πιο ελαφρύ, το οποίο θα αντανακλά άριστα την ανεπιτήδευτη φυσική ομορφιά σας. Καθώς μεγαλώνετε το δέρμα σας χαλαρώνει και δεν είναι τόσο ελαστικό όπως ήταν κάποτε. Έσι όσο περισσότερο μακιγιάζ εφαρμόζετε, τόσο περισσότερο μπορεί αυτό να «τρέξει» στο πρόσωπό σας. Το λιγότερο foundation θα εφαρμοστεί πολύ καλύτερα στο ώριμο δέρμα σας, έτσι ώστε να φαίνεται φρέσκο και πιο νεανικό όλη την ημέρα.

Τρώτε λιπαρά ψάρια
Ο σολομός και άλλα λιπαρά ψάρια είναι πλούσια σε DMAE (διμεθυλαμινοαιθανόλη), μια ένωση που ενισχύει τον μυϊκό τόνο και είναι ένα από τα απαραίτητα συστατικά σε ακριβές κρέμες προσώπου για πιο ώριμες γυναίκες. Η κατανάλωση λιπαρών ψαριών δύο φορές την εβδομάδα προσφέρει τα ίδια ακριβώς οφέλη.

Μην ξεχνάτε να πίνετε νερό
Το σώμα μας αποτελείται ως επί το πλείστον από νερό και το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μα. Γι’ αυτό πρέπει να διατηρήσετε την ενυδάτωσή του, έτσι ώστε να αποφύγετε μια πιο θαμπή και ξηρή εικόνα δέρματος, η οποία οδηγεί στη δημιουργία ρυτίδων. «Όσο πιο ενυδατωμένο είναι το δέρμα σας, τόσο πιο πλούσιο, λεπτό και νεανικό θα μοιάζει», αναφέρει στο Reader’s Digest η ειδικός σε θέματα φυσικής κατάστασης και διατροφής, Erin Palinski-Wade.
Ενισχύστε τη διατροφή σας με τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά
Αντιοξειδωτικά όπως οι βιταμίνες Α και C καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, βοηθώντας σας να διατηρήσετε μια νεότερη εμφάνιση. «Όταν οι ελεύθερες ρίζες από τη διατροφή ή το περιβάλλον απειλούν να βλάψουν τα κύτταρα του δέρματος, τα αντιοξειδωτικά καταπολεμούν αυτές τις ενώσεις», εξηγεί η Palinski-Wade. «Οι δίαιτες πλούσιες σε αντιοξειδωτικά μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση των βλαβών από τον ήλιο και το περιβάλλον και να προστατεύσουν από τη φλεγμονή που επιταχύνει τη γήρανση», συμπληρώνει. Πείτε ναι, λοιπόν, σε μια διατροφή πλούσια σε πορτοκάλια, φράουλες, βατόμουρα, πιπεριές και σπανάκι για να αποκομίσετε όλα τα οφέλη των αντιοξειδωτικών.
από: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.