Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Πρώτη προπόνηση

Μετά από πολύ προσπάθεια και ξεπερνώντας δυσκολίες και αντιξοότητες που παρουσιάστηκαν στο οργανωτικό και λειτουργικό τομέα του συλλόγου μας...



Μετά από πολύ προσπάθεια και ξεπερνώντας δυσκολίες και αντιξοότητες που παρουσιάστηκαν στο οργανωτικό και λειτουργικό τομέα του συλλόγου μας, με αποτέλεσμα την αργοπορημένη «αφετηρία» της προσπάθειάς μας, η διοίκηση του Παναιγιάλειου Γ.Σ. με ενθουσιασμό, χαρά και αισιοδοξία είδε την αγαπημένη μας ομάδα να μπαίνει στο γήπεδο και να… πιάνει δουλειά. 
Η νεοσύστατη «Μαύρη Θύελλα», που βρίσκεται σε στάδιο στελέχωσής της με ποδοσφαιριστές που θέλουν να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με τη μελανόλευκη φανέλα δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο, πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο τις πρώτες προπονήσεις ενόψει της υποχρέωσης Κυπέλλου που έχει στις 5 Σεπτεμβρίου, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της Παναγιώτη Κορομπόκη και του γυμναστή Σπύρου Σκολαρίδη και αφού πρώτα διεξήχθησαν τα απαραίτητα rapid τεστ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα τα οποία βγήκαν όλα αρνητικά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την «πρώτη» της Αιγιώτικης ομάδας, μεταξύ αρκετών φιλάθλων, παρακολούθησε κι ο μέγας χορηγός του συλλόγου μας Μπόρις Κίνγκ, ενώ απουσίαζε ο πρόεδρος Γιώργος Γκάμαρης που έπεσε «θύμα» του covid 19 και υποχρεωτικά είναι σε καραντίνα. 
Τέλος όλη η μελανόλευκη οικογένεια θέλει να ευχηθεί ότι καλύτερο στον Μίλαν Πάβλοβιτς, ο οποίος για οικογενειακούς λόγους δεν μπόρεσε τελικά να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.