HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΓΡΑΜΠΕΛΑ: Η άμεση επέμβαση Πυροσβεστικής, Πολιτικής Προστασίας και εθελοντών απέτρεψαν τα χειρότερα (ΦΩΤΟ)

Πυρκαγιά σε αγροτολιβαδική έκταση κοντά στα Αγράμπελα Αροανίας ξέσπασε χθες το μεσημέρι. Η πυρκαγιά με την έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστική...



Πυρκαγιά σε αγροτολιβαδική έκταση κοντά στα Αγράμπελα Αροανίας ξέσπασε χθες το μεσημέρι. Η πυρκαγιά με την έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων, της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και εθελοντών, οριοθετήθηκε άμεση και τέθηκε σε πλήρη έλεγχο πριν επεκταθεί. Για την πυρκαγιά δόθηκε εντολή να συνδράμει και ένα αεροσκάφος πετζετέλ αλλά δεν χρειάστηκε η επέμβασή του, αφού οι επίγειες δυνάμεις είχαν ήδη θέσει σε περιορισμό την πυρκαγιά. 

Στο σημείο επιχείρησαν 6 οχήματα της Π.Υ. με 15 άντρες, οχήματα της πολιτικής προστασίας του Δήμου, μηχανήματα έργου και υδροφόρες του Δήμου    

Πάντως, στην περιοχή εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν αναζωπυρώσεις.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.