HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε εκδηλώσεις στη Ρόδο η Στέγη Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας "Αγία Λαύρα"

Η Στέγη Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας "Αγία Λαύρα" συμμετέχει και στηρίζει, τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην ΡΟΔΟ, την...



Η Στέγη Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας "Αγία Λαύρα" συμμετέχει και στηρίζει, τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην ΡΟΔΟ, την Κυριακή 29 Αυγούστου και Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παστίδας "Καμάρι" Ρόδου.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Στέγης Καλαβρυτινών κος Φραντζής Παναγιώτης είναι ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση η πρόσκληση που δεχθήκαμε από το πολιτιστικό Σύλλογο, να στηρίξουμε τις εκδηλώσεις για του 200 χρόνια από τη κήρυξη της Επανάστασης του 1821. Συγκεκριμένα θα γίνει αναπαράσταση της ορκωμοσίας των αγωνιστών, στο ιστορικό μοναστήρι της Αγίας Λαύρας στα Καλάβρυτα από τον Παλαιών Πατρών Γερμανό. Είναι ιδιαίτερο γιατί τις εκδηλώσεις αυτές θα παρακολουθήσουν εκατοντάδες τουρίστες απ όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, που βρίσκονται αυτή τη περίοδο στο νησί με αποτέλεσμα, τόσο η Ιστορία μας όσο και τα Καλάβρυτα να μαθευτούν στα πέρατα του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.