HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μεγάλη πυρκαγιά στην Αρχαία Ολυμπία

Μετά τις φωτιές στην Αγία Άννα και την Καυκάνια στην Ηλεία, που τέθηκαν υπό έλεγχο, οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν αυτή την ώρα μάχη με τι...


Μετά τις φωτιές στην Αγία Άννα και την Καυκάνια στην Ηλεία, που τέθηκαν υπό έλεγχο, οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν αυτή την ώρα μάχη με τις πυρκαγιές στο Φλόκα και στην Ηράκλεια της Ολυμπίας.
Στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, δόθηκε, από την Πυροσβεστική, εντολή για την προληπτική εκκένωση και της κοινότητας Πουρνάρι.
Οι κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους στα χωριά Πουρνάρι, Πλάτανο και Πελόπιο - Εντολή εκκένωσης στην Αρχαία Ολυμπία και την κοινότητα Μιράκα
Εγκλωβισμένοι υπάρχουν σε στάβλο στην περιοχή του Πελοπίου, μεταδίδει το ilialive.gr.
Οι κάτοικοι εγκαταλείπουν έντρομοι τα σπίτια τους, καθώς πλέον η φωτιά είναι σε απόσταση αναπνοής από τα χωριά Πουρνάρι, Πλάτανο και Πελόπιο.
Παράλληλα, το patrisnews.gr μετέδωσε ότι η φωτιά καίει σπίτια στο Πελόπιο, ενώ υπάρχουν εγκλωβισμένοι κάτοικοι τόσο σε αυτό το σημείο όσο και στην Καυκανιά.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για τον απεγκλωβισμό τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.