HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρωτάθλημα Α΄κατηγορίας: Δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα η Δόξα Χαλανδρίτσας

Δεν θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας η "Δόξα Χαλανδρίτσας" αν και είχε δηλώσει συμμετοχή αναφέροντας σε ανακοίνωσή τ...



Δεν θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας η "Δόξα Χαλανδρίτσας" αν και είχε δηλώσει συμμετοχή αναφέροντας σε ανακοίνωσή της τα εξής:
«Σας ενημερώνουμε για την αποχώρηση του υπάρχοντος Δ.Σ. της Δόξα Χαλανδρίτσας.
Παρά τις συνεχείς προσπάθειες και την πραγματοποίηση δυο γενικών συνελεύσεων η έλλειψη ενδιαφέροντος και οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί με την κατάσταση που επικρατεί σ ολόκληρη την χώρα λόγω του covid 19 καθιστά αδύνατη την συνέχεια της προσπάθειας των τελευταίων ετών, ώστε να παρουσιάσουμε μια ομάδα αξιοπρεπής και αξιόμαχη στους αγωνιστικούς χώρους. Σίγουρα η εξέλιξη αυτή μας στεναχωρεί όλους, αφού το μεγαλύτερο χωριό του Δήμου Ερυμάνθου αλλά και μοναδικός εκπρόσωπος στην Α κατηγορία (σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα) δεν θα συνεχίσει να μας εκπροσωπεί στα ερασιτεχνικά γήπεδα!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους προπονητές και τους χορηγούς που τα τελευταία χρόνια στήριξαν την προσπάθεια μας!! Για το τέλος αφήσαμε τους ποδοσφαιριστές μας, πραγματικά ότι και να πούμε είναι λίγο, η υπομονή τους και η αγωνία τους ήταν συγκινητική καθότι μέχρι την τελευταία στιγμή περίμεναν την δική μας απόφαση υπομονετικά χωρίς να μπουν σε συζητήσεις μ αλλά σωματεία ώστε να συνεχίσουν να τιμούν με την παρουσία τους το σωματείο μας. Θα θέλαμε να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια σ ότι κι αν κάνουν κάθε επιτυχία και υγεία στην χρόνια που έρχεται!!
Υ.Γ. Ελπίζουμε έστω και την ύστατη στιγμή να βρεθεί μια λύση ώστε η ιστορική Δόξα Χαλανδρίτσας να συνεχίσει την παρουσία της στα ερασιτεχνικά γήπεδα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.