Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γορτυνία: Σε διαθεσιμότητα αξιωματικός της ΕΛΑΣ που φέρεται να ζήτησε μέσο για πυροσβεστικά

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε σήμερα νωρίς το πρωί από την ΕΛ.ΑΣ., αξιωματικός ποου φέρεται να ζήτησε πολιτικό μέσο για την αποστολή πυροσβεστικών...



Σε διαθεσιμότητα τέθηκε σήμερα νωρίς το πρωί από την ΕΛ.ΑΣ., αξιωματικός ποου φέρεται να ζήτησε πολιτικό μέσο για την αποστολή πυροσβεστικών μέσων για την κατάσβεση της φωτιάς στη Γορτυνία. 
Η απόφαση της αστυνομίας έρχεται μετά από τις καταγγελίες του προέδρου της Χώρας Γορτυνίας, Δημήτρη Δημητρακόπουλου, ο  οποίος μιλώντας χθες στην τοπική ιστοσελίδα arcadiaspot.gr, ανέφερε ότι  «εχθές που άνοιξε ο δρόμος από το Νεοχώρι, πήρα τηλέφωνο τον κύριο Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Παππά από την Τρίπολη για να μου στείλει ένα πυροσβεστικό ώστε να σβήσω αυτά που καίγονταν. Ρώτησε τον υπεύθυνο της Πυροσβεστικής, αρνήθηκε να στείλει και ο κύριος ταξίαρχος μού είπε αν υπάρχει πολιτικό μέσο».
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: 
«Σχετικά με περιστατικό στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ανώτερος Αξιωματικός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και αναπαράγεται σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνεται ότι, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο εν λόγω Αξιωματικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.