HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Πάνδημη υποδοχή και λιτάνευση της Κάρας του Αγίου Αλεξίου και της Χειρός του Αγίου Χαραλάμπους (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Με την συμμετοχή πλήθους πιστών, έμπροσθεν της Τιμίας Κάρας του Αγίου Αλεξίου από την Ιερά Μονή της Αγίας Λαύρας και της Χειρός του Αγίου Χα...


Με την συμμετοχή πλήθους πιστών, έμπροσθεν της Τιμίας Κάρας του Αγίου Αλεξίου από την Ιερά Μονή της Αγίας Λαύρας και της Χειρός του Αγίου Χαραλάμπους από την Ιερά Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου, προεξάρχοντας του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ Αιγιαλείας κ.κ.,Ιερωνύμου, συμπροσευχομένου του Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων κ Αιγιαλείας κ.κ.Αμβροσίου, τελέσθηκε σήμερα Δευτέρα 9η Αυγούστου 2021 στον Μητροπολιτικό  Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαβρύτων ο Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση της Παναγίας.

Η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων, που σημειωτέον για πρώτη φορά στην εκκλησιαστική ιστορία των Καλαβρύτων βρέθηκαν μαζί για τέλεση Ιεράς Ακολουθίας, έγινε στον μπροστά στην είσοδο του πεζόδρομου, έναντι του σταθμού του Οδοντωτού, συνοδεία Πυροσβεστικών αυτοκινήτων.

Την Τιμία Κάρας του Αγίου Αλεξίου από την Ιερά Μονή της Αγίας Λαύρας μετέφερε ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Ευσέβιος και της Χειρός του Αγίου Χαραλάμπους από την Ιερά Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου, ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Καλλίνικος και υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης μας κ.κ.Ιερώνυμος, ο, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής κος Καναβός και ο υποδιοικητής του Α.Τ. Καλαβρύτων κος Φελέκης. Από εκεί με πομπή τα Άγια Λείψανα έφτασαν στον Μητροπολιτικό Ναό όπου εψάλη η Ιερά Παράκληση και δέηση για την κατάπαυση της πύρινης λαίλαπας

Ακολουθήσε λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων πέριξ της πλατείας των Καλαβρύτων.


















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.