Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Η Περιφέρεια αναλαμβάνει την βελτίωση και αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Ερυμάνθου

Στην υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για την βελτίωση και αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Ερυμάνθου προχώρησαν σήμερα Τρίτη 31 Αυ...



Στην υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για την βελτίωση και αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Ερυμάνθου προχώρησαν σήμερα Τρίτη 31 Αυγούστου 2021, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Δήμαρχος Θεόδωρος Μπαρής.

Βάσει της σύμβασης, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΔΕ αναλαμβάνει να εκτελέσει το έργο που έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, ύψους 1,3 εκατ. ευρώ, από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο με το οποίο εκσυγχρονίζονται τα δίκτυα ύδρευσης των οικισμών της Δ.Ε Φαρρών, Τριταίας, Καλεντζίου, Λεοντίου και κατ επέκταση ενισχύεται η ποσότητα νερού σε δεκαπέντε Τοπικές Κοινότητες.

Ειδικότερα, οι παρεμβάσεις που θα γίνουν περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων επεκτάσεις αγωγών, αντικαταστάσεις, εγκαταστάσεις νέων δεξαμενών στις ΤΚ Πλατανόβρυσης, Κριθαρακίων, Σταροχωρίου, Νέου Κομπηγαδίου, Καλάνου, Καλάνιστρας, Καταρράκτη, Ρουπακιάς, Μανεσίου, Αγίας Μαρίνας, Βελιμαχίου, Χιόνας, Κελεντζίου, Λεοντίου, Δεμεστίχων.

Ως φορέας υλοποίησης η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αναλαμβάνει να προχωρήσει τις διαγωνιστικές διαδικασίες, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, να έχει την επίβλεψη στην εκτέλεση του έργου και να το παραδώσει ολοκληρωμένο στον κύριο του έργου, που είναι ο Δήμος Ερυμάνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.