HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συναγερμός σε Τριπόταμα Καλαβρύτων και Δίβρη Ηλείας μετά από περιστατικό εμπρησμού

Συναγερμός έχει σημάνει στην Δίβρη και τα Τριπόταμα, αλλά και στην περιοχή της Λασιώνας, με το περιστατικό εμπρησμού στην άκρη του δρόμου, π...


Συναγερμός έχει σημάνει στην Δίβρη και τα Τριπόταμα, αλλά και στην περιοχή της Λασιώνας, με το περιστατικό εμπρησμού στην άκρη του δρόμου, που έγινε αντιληπτό από ομάδες που περιπολούν στην περιοχή.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, κάτοικοι από τα Τριπόταμα και διερχόμενοι, αντιλήφθηκαν ένα κόκκινο φορτηγάκι και τον οδηγό του που έβαλε φωτιά στην άκρη του δρόμου, στην "111", ενώ ελέγχεται αν χρησιμοποίησε και μπετόνι με βενζίνη, οι οποίοι και ειδοποίησαν άμεσα περιπολικό της Π.Υ.Καλαβρύτων που βρισκόταν κοντά, αλλά και όχημα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαβρύτων που άμεσα έφτασε στο σημείο.  Ο εμπρηστής κατάφερε να εξαφανιστεί αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, οι αρχές είναι κοντά στον ύποπτο... εστιάζοντας σε κοντινό χωρίο...

Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, αλλά να επισημάνουμε οτι οι κάτοικοι πρέπει να είναι σε εγρήγορση. Τηλ Π.Υ.Καλαβρύτων 2692023199.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.