Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

BEACH & GRASS VOLLEYBALL FESTIVAL στην Άκολη για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Σε μια πραγματική «γιορτή» του αθλητισμού εξελίχθηκε το Σάββατο 21 Αυγούστου η διοργάνωση του BEACH & GRASS VOLLEYBALL FESTIVAL που έλαβ...



Σε μια πραγματική «γιορτή» του αθλητισμού εξελίχθηκε το Σάββατο 21 Αυγούστου η διοργάνωση του BEACH & GRASS VOLLEYBALL FESTIVAL που έλαβε χώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα της πανέμορφης παραλίας Άκολης του δήμου Αιγιαλείας.
Τριάντα ομάδες μεταξύ των οποίων διακεκριμένοι αθλητές προσέφεραν ασταμάτητα για περισσότερο από δέκα ώρες, στους θεατές και τους συναθλητές τους μοναδικές στιγμές! Σε μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση που καταχειροκροτήθηκε και έθεσε τις βάσεις για την καθιέρωση του θεσμού στα γήπεδα της Άκολης.
Σ` αυτό στάθηκε άλλωστε και ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος που παρακολούθησε τους τελικούς αγώνες ανδρών και γυναικών και απένειμε τα μετάλλια στις ομάδες. «Προχωράμε δυνατά μέσα από συνεργασία με σπουδαίες δυνάμεις σε όλους τους τομείς και στο πλαίσιο αυτό είμαστε αρωγοί σ` αυτό το σπουδαίο γεγονός για τον Αθλητισμό, δίδοντας την υπόσχεση του χρόνου να κάνουμε πράξη και την πανελλήνια διοργάνωση» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αιγιαλείας που εξήρε την άψογη συνεργασία των ανθρώπων του ΝΠΔΔ με τους αθλητικούς φορείς iΒeach και Triantafyllidis Βeach Αrena με αποτέλεσμα την εξαιρετική διοργάνωση που απόλαυσαν οι δεκάδες συμμετέχοντες, οι συνοδοί τους και το πλήθος των επισκεπτών που βρέθηκαν στην περιοχή.
Από την πλευρά του ο διεθνής πετοσφαιριστής, Μιχάλης Τριανταφυλλίδης έκανε ιδιαίτερη μνεία στην καταλληλόλητα των γηπέδων της Άκολης για τις ανάγκες της διοργάνωσης τονίζοντας πως είναι το ιδανικότερο σημείο για αγώνες  Grass Volley και Beach Volley και ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αιγιαλείας και τη διοίκηση του ΝΠΔΔ που «αγκάλιασαν» την όλη προσπάθεια με την υπόσχεση να καθιερωθεί σε πανελλήνιο επίπεδο ο θεσμός στα γήπεδα της Άκολης.
«Η διοίκηση του Νομικού Προσώπου στέκεται αρωγός σε κάθε είδους διοργάνωση που προάγει τον Αθλητισμό, με ταυτόχρονη στόχευση την ανάδειξη της περιοχής μας και την προσέλευση επισκεπτών» τόνισε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Πολιτισμός Παιδεία Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία» κ. Παναγιώτης Ανδριόπουλος.
Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Το Νομικό Πρόσωπο «Πολιτισμός Παιδεία Αθλητισμός & Κοινωνική Πρόνοια» του Δήμου Αιγιαλείας σε συνεργασία με τους αθλητικούς φορείς iΒeach και Triantafyllidis Βeach Αrena συνδιοργάνωσαν για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην Ελλάδα τουρνουά ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Grass Volleybal σε επίπεδο γυναικών και ανδρών, με ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ διεξαγωγή μικτού τουρνουά Beach Volleyball Το ολυμπιακό άθλημα του Beach Volleyball και το πρωτοεμφανιζόμενο Grass Volleyball «ένωσαν» δυνάμεις προσφέροντας μοναδικές αγωνιστικές στιγμές.
Σ` ένα πραγματικά μαγευτικό σκηνικό που στήθηκε από νωρίς του πρωί του Σαββάτου με τρία διαφορετικά φιλέ, δύο για τους αγώνες και ένα βοηθητικό που είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν επισκέπτες συμμετέχοντας στο «παιχνίδι», την απαιτούμενη μουσική υπόκρουση και τα happenings μεταξύ των αγώνων, το ενδιαφέρον και το κέφι περίσσεψαν σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης με τους υπεύθυνους Μιχάλη Τριανταφυλλίδη - Κώστα Ταμπουρατζή (Triantafyllidis Βeach Αrena και iΒeach αντίστοιχα) αλλά και το μέλος του ΔΣ του ΝΠΔΔ Παναγιώτη Λαμπρόπουλο να παίρνουν τα εύσημα από τους πάντες!
Το τουρνουά Grass Volleyball ήταν το ΠΡΩΤΟ τουρνουά που γίνεται στην Ελλάδα σκοπεύοντας στην καθιέρωση ενός νέου θεσμού σε μια ιδιαιτέρως δύσκολη χρονιά και εξελίχθηκε βάσει των διεθνών προδιαγραφών της AVP Grass.
Συμμετείχαν 30 συνολικά ομάδες εκ των οποίων έφτασαν στους τελικούς;
Τελικός ανδρών grass volleyball
Σαμ Μακ Κόλουμ - Φίλιπ Μάλεβιτς / Κώστας Φούκης- Κώστας Μάρκου 2-1 σετ (19-17, 10-15, 11-8)
Τελικός γυναικών grass volleyball
Ευανθία Λάβδα - Ευανθία Μπαλδώκα / Ναταλία Μαγκριώτη - Παρασκευή Αγά 2-0 σετ (15-10, 15-11)
Τελικός μικτού beach volley
Νίκος Ντόντης - Χαρά Σπυροπούλου / Κωνσταντίνος Κογκαλίδης - Ευανθία Λάβδα 2-1 σετ (13-15, 15-12, 11-8)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.