Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών θα συμμετέχει και φέτος στην 85η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης παρέχοντας την δυνατότητα ενημέρωσης και παρουσία...



Το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών θα συμμετέχει και φέτος στην 85η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης παρέχοντας την δυνατότητα ενημέρωσης και παρουσίασης των δράσεων του με σκοπό την ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας. Το stand του ΕΠΠ θα βρίσκεται στο Hall 7 | περίπτερο Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας.
Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας, θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία από 11 έως 19 Σεπτεμβρίου 2021 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.
Στο stand του ΕΠΠ θα υπάρχουν καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης εκπρόσωποι από το ΕΠΠ καθώς και ενημερωτικό υλικό του φορέα και των φιλοξενούμενων εταιριών. Η παρουσία του ΕΠΠ στην έκθεση θα γίνει μαζί με τις φιλοξενούμενες εταιρείες: Advent, Brite Solar, Motivian, Neofar, Seven Sigma, Think Silicon.
Παράλληλα με την έκθεση, την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου θα λάβουν χώρα δυο παρουσιάσεις, στις:
16.00 : του έργου SMART4ALL
16.30 : της εταιρείας MOTIVIAN

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.