HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: 70 RAPID TESTS - ΟΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Η Διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του  Νοσοκομείου Καλαβρύτων, με αυξημένη ευαισθησία στην πρόληψη και με γνώμονα την προστασ...



Η Διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του  Νοσοκομείου Καλαβρύτων, με αυξημένη ευαισθησία στην πρόληψη και με γνώμονα την προστασία των πολιτών, σε μια περίοδο αυξημένης κίνησης στην περιοχή μας, με πάρα πολλούς επισκέπτες σε όλα μας τα χωριά και με εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας, με την συμμετοχή πολλών κατοίκων και παραθεριστών, έθεσε σε εφαρμογή, στα όρια των δυνατοτήτων του, σχέδιο προληπτικής - δειγματοληπτικής ανίχνευσης κρουσμάτων covid-19.

Σήμερα στο προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, πραγματοποιήθηκαν RAPID TESTS στο κοινό από 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι. Σε επικοινωνία που είχαμε με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου κα Ιωάννα Σφυρή, μας ενημέρωσε οτι συνολικά έγιναν 70 RAPID TESTS και όλα ήταν αρνητικά.

Υπενθυμίζουμε οτι την Πέμπτη 26/08/2021 θα πραγματοποιηθούν RAPID TESTS στην Κέρτεζη στο Περιφερειακό Ιατρείο από 10:00 έως 12:00. Για διεύρυνση του προγράμματος και σε άλλες περιοχές, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση του Νοσοκομείου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.