HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με μοναδική εκδήλωση στο Σκεπαστό ολοκληρώθηκε το "Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021" (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τελευταία πράξη χθες βράδυ 20 Αυγούστου 2021 για "Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021" και ενός κύκλου εκδηλώσεων που διοργάνωσε η ΔΗΚΕΚ &q...



Τελευταία πράξη χθες βράδυ 20 Αυγούστου 2021 για "Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021" και ενός κύκλου εκδηλώσεων που διοργάνωσε η ΔΗΚΕΚ "Σπήλαιο Λιμνών Καστριών", με την μουσικοχορευτική βραδιά με το έντεχνο-παραδοσιακό μουσικό σχήμα “ΚΑΘ’ ΗΜΑΣ” του Δημήτρη Γαλάνη και την συμμετοχή των χορευτικών του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού, 

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη πλατεία του Σκεπαστού, διοργανώθηκε από τον Δήμο Καλαβρύτων, την ΔΗΚΕΚ "Σπήλαια Λιμνών Καστριών, την Τοπική Κοινότητα Σκεπαστού, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκεπαστού και τον Α.Ο.Σκεπαστού και ήταν μια απολαυστική βραδιά.

Οι μοναδικές ερμηνείες από τους "Καθ’ Ημάς" που αποτελούνται από νέους, ταλαντούχους και αξιόλογους μουσικούς, με επικεφαλής το Δημήτρη Γαλάνη στο τραγούδι, πρόσφεραν ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο, την παράδοση και όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

Τα χορευτικά του Συλλόγου Σκεπαστού, μοναδικά όπως πάντα, κατάφεραν να μετατρέψουν το ηχόχρωμα της ορχήστρας  σε αρμονική κίνηση, και εντυπωσιακή εικόνα.

Δείτε εικόνες όπως τις κατέγραψε η κάμερα του kalavrytanews.com 































{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.