HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Euro 2020: Στον τελικό η Ιταλία αποκλείοντας στα πέναλτι την Ισπανία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ιταλία είναι η πρώτη φιναλίστ του Euro 2020, αφού σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό νίκησε την Ισπανία στη διαδικασία των πέναλτι (κανονικός...



Η Ιταλία είναι η πρώτη φιναλίστ του Euro 2020, αφού σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό νίκησε την Ισπανία στη διαδικασία των πέναλτι (κανονικός αγώνας 1-1).
Η σειρά των πέναλτι…

Λοκατέλι: Απέκρουσε ο Σιμόν
Ολμο: Αουτ
Μπελότι: 1-0
Μορένο: 1-1
Μπονούτσι: 2-1
Τιάγκο: 2-2
Μπερναρντέσκι: 3-2
Μοράτα: Απέκρουσε ο Ντοναρούμα
Ζορζίνιο: 4-2

Ιταλία: Ντοναρούμα, Ντι Λορέντσο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Έμερσον (74′ Τολόι), Μπαρέλα (85′ Λοκατέλι), Ζορζίνιο, Βεράτι (73′ Πεσίνα), Κιέζα (107′ Μπερναρντέσκι), Ιμόμπιλε (62′ Μπεράρντι), Ινσίνιε (85′ Μπελότι).

Ισπανία: Σιμόν, Αθπιλικουέτα (85′ Γιορέντε), Λαπόρτ, Έρικ Γκαρσία (109′ Πάου Τόρες), Άλμπα, Κόκε (70′ Ρόδρι), Μπουσκέτς (106′ Τιάγκο Αλκάνταρα), Πέδρι, Τόρες (62′ Μοράτα), Οϊαρθάμπαλ (70′ Μορένο), Όλμο.
Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.