Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σπ. Θεοχάρης: Απέχουμε από την εκδήλωση

Ανακοίνωση για την αυριανή συναυλία στο Πανελλήνιο Ηρώο Εθνικής Παλιγγενεσίας εξέδωσε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "ΑΝΑΣΑ"...



Ανακοίνωση για την αυριανή συναυλία στο Πανελλήνιο Ηρώο Εθνικής Παλιγγενεσίας εξέδωσε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "ΑΝΑΣΑ" Σπύρος Θεοχάρης
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Σχεδόν όλα τοπικά και περιφερειακά ηλεκτρονικά μέσα αναφέρουν ότι η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της Χώρας μας απαξιώνει επιδεικτικά την αυριανή πολυδιαφημισμένη συναυλία ως κορυφαία εκδήλωση του Δήμου μας για τον εορτασμό των 200 χρόνων ,που θα πραγματοποιηθεί στο μοναδικό Πανελλήνιο Ηρώο Εθνικής Παλιγγενεσίας!
Επίσης πληροφορούμαστε ότι ούτε η ΕΡΤ θα κάνει την προγραμματισμένη ζωντανή αναμετάδοση του γεγονότος !
Αυτές οι κινήσεις σε συνέχεια των προηγούμενων που όλοι γνωρίζουμε δεν θεωρούμε ότι είναι τυχαίες και αθώες όπως θα γίνει προσπάθεια να παρουσιαστούν ..!
Σαν ένδειξη ελάχιστου σεβασμού προς τους συμβολισμούς που εκπέμπουν τα Καλάβρυτα στην συλλογική μνήμη και τους αγώνες του Έθνους μας για την Ελευθερία απέχουμε από την αυριανή εκδήλωση και καλούμε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους να πράξουν το ίδιο !
Σπύρος Θεοχάρης
Δημοτικός Σύμβουλος Καλαβρύτων
Επικεφαλής ΑΝΑΣΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.