HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΧΡ.ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ: Σημαντικά έργα στην Αχαΐα - Ευχαριστώ τον κ. Στέλιο Πέτσα για το ειλικρινές ενδιαφέρον του

Όπως αποκάλυψε χθες το kalavrytanews.com, στο πρόγραμμα "Αντώνης Τρίστης" μπαίνουν σημαντικά έργα για τα Καλάβρυτα, με απόφαση του...



Όπως αποκάλυψε χθες το kalavrytanews.com, στο πρόγραμμα "Αντώνης Τρίστης" μπαίνουν σημαντικά έργα για τα Καλάβρυτα, με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Αξιολόγησης, εξετάζοντας τον πλήρη φάκελο που κατέθεσε ο Δήμος Καλαβρύτων (δείτε εδώ)
Τον κο Πέτσα συνάντησε η Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, που ομολογουμένως βοήθησε αρκετά. 
Η κα Αλεξοπούλου δήλωσε σχετικά:
Το πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" τρέχει επιτέλους, με γοργούς ρυθμούς και κρίσιμα έργα βασικών υποδομών των ΟΤΑ της Αχαΐας παίρνουν σάρκα και οστά.
Ο συντονισμός και η συνεργασία της Κυβέρνησης με τους ΟΤΑ, αποτελεί κεντρικό κρίκο της αλυσίδας για την αναπτυξιακή πορεία και την ανάκαμψη της χώρας, τις απορροφήσεις πόρων και την ολοκλήρωση έργων.
Ευχαριστώ τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα για το ειλικρινές ενδιαφέρον για την Αχαΐα και την αποτελεσματικότητά του."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.