HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έκθεση ζωγραφικής "Στοχασμός Μακρυγιάννη, χειρ Παναγιώτη Ζωγράφου" στην Δημοτική Πινακοθήκη Ακράτας

Με γοργούς ρυθμούς και σε αγαστή συνεργασία όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών ολοκληρώθηκαν με τις φροντίδες του ΝΠΔΔ «Πολιτισμός Παιδεία Αθ...



Με γοργούς ρυθμούς και σε αγαστή συνεργασία όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών ολοκληρώθηκαν με τις φροντίδες του ΝΠΔΔ «Πολιτισμός Παιδεία Αθλητισμός & Κοινωνικής Πρόνοιας Δ.Αιγιαλείας», οι εργασίες συντήρησης και η αντικατάσταση της κεραμοσκεπής του κτιρίου της Δημοτικής Πινακοθήκης Ακράτας που είναι έτοιμη να υποδεχθεί και πάλι τους φίλους της Τέχνης και του Πολιτισμού.
Το κόσμημα της Πλατείας Ακράτας, στο οποίο διαφυλάσσεται και εκτίθεται συλλογή έργων ζωγραφικής προερχόμενη από δωρεά της κας Ζωής Ψαρρού, του κου Χαράλαμπου Γιαννακόπουλου και του κου Τάκη Σιδέρη, φιλοξενεί παράλληλα κατ’ έτος εκδηλώσεις προβολής έργων ζωγραφικής καταξιωμένων δημιουργών και στο πλαίσιο αυτό την Πέμπτη 8 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια μιας εξαιρετικής έκθεσης ζωγραφικής που θα φιλοξενηθεί στην  Πινακοθήκη της Ακράτας έως και την 5η Αυγούστου.
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Αιγιαλείας Παναγιώτης Ανδριόπουλος, η Αντιδήμαρχος Μαρία Σταυροπούλου και η Επιτροπή Στήριξης της Δημοτικής Πινακοθήκης Ακράτας 
Σας προσκαλούμε στην έκθεση ζωγραφικής
«Στοχασμός ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΧΕΙΡ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ».
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των εκδηλώσεων εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση στη Δημοτική Πινακοθήκη Ακράτας.
Τα έργα που θα εκτεθούν είναι φωτογραφική απεικόνιση του ζωγραφικού έργου του Παναγιώτη Ζωγράφου.
Εγκαίνια : Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021 και ώρα 21:00
Διάρκεια: 
Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 8 Ιουλίου έως τις 5 Αυγούστου 2021, από ώρα 19:00 έως 23:00 (πλην της Δευτέρας).


Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.