Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ημέρα μνήμης για τα θύματα του βομβαρδισμού από τους Γερμανούς σε Μάνεσι - Τρεχλό - Λαπάτα (ΦΩΤΟ)

Σε μια σεμνή αλλά ουσιαστική τελετή, τιμήθηκε σήμερα η 77η επέτειος από το βομβαρδισμό, των χωρίων Λαπάτα, Τρεχλό και Μάνεση από τους Γερμαν...



Σε μια σεμνή αλλά ουσιαστική τελετή, τιμήθηκε σήμερα η 77η επέτειος από το βομβαρδισμό, των χωρίων Λαπάτα, Τρεχλό και Μάνεση από τους Γερμανούς κατακτητές, που άφησε 14 νεκρούς, άμαχους πατριώτες, ανάμεσά τους, γυναίκες και επτά μικρά παιδιά σε. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις Λαπάτες με σεβασμό, όπως αρμόζει, σ´ ένα τέτοιο, συγκλονιστικό, γεγονός. 

Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσαν οι Ιερείς Γεώργιος Τζελέπης (πρεσβύτερο και νεότερο)΄και Γεώργιο Στρουμπούκη ενώ λόγο εκφώνησε ο Πρόεδρος της Τ.Κ.Τρεχλού κος Χριστόπουλος. Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Μαγκαφάς, ο εκπρόσωπος της Π.Υ.Καλαβρύτων ανθυποπυραγός κος Μιχαλόπουλος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Τρεχλού κος Χριστόπουλος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μανεσίου κος Κουτρουμάνης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ.Φλαμπούρων κος Λαμπρόπουλος, ο εκπρόσωπος των Θυμάτων κος Νικολακόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λαπατοχωρίων κος Μαντάς, ο πρόεδρος της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος Χαρίλαος Ερμείδης, το μέλος του Δ.Σ.του Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κος Σαρδελιάνος, ο εκδότης της εφημερίδας "Ωρα των Καλαβρύτων" κος Κυριαζής και πολλοί άλλοι.
















 

{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.