HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην Ερυμάνθεια

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στην Δροσιά Αχαΐας, με τις φλόγες να απειλούν το χωριό Σκιαδά στην Τριταία.  Να ...



Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στην Δροσιά Αχαΐας, με τις φλόγες να απειλούν το χωριό Σκιαδά στην Τριταία. 
Να σημειώσουμε οτι λίγο μετά τις 13:00 δόθηκε εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού, προκειμένου να μην κινδυνεύσουν οι κάτοικοι από τη φωτιά που μαίνεται σε δασική έκταση.
Όσον αφορά στις προσπάθειες για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά, στην περιοχή επιχειρούν 95 πυροσβέστες με 35 οχήματα, τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού έξι αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα. 
Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Ερυμάνθου, Θεόδωρος Μπαρής, «μετά την προληπτική εκκένωση της κοινότητας Δροσιά, εκκενώθηκε και ο οικισμός της Πτέρης», προσθέτοντας ότι «δεν γνωρίζουμε ακόμη αν έχουν προκληθεί ζημιές στην περιοχή της Πτέρης».
Επίσης, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ενημερώθηκαν οι κάτοικοι των οικισμών Τριβογά και Χριστοπουλέικα, για πιθανή εκκένωση, λόγω της φωτιάς. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες  το πύρινο μέτωπο βρίσκεται σε χαράδρα, αλλά οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.