HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Υπαίθρια προβολή του φεστιβάλ Θairος, στην παραλία της Πούντας, το Σάββατο 10 Ιουλίου

Η πρεμιέρα του Θairος Film Festival που ξεκινάει το Σάββατο 10 Ιουλίου στις 21:30, με την ταινία "Μπότες, σπιρούνια και καυτές σέλες&...



Η πρεμιέρα του Θairος Film Festival που ξεκινάει το Σάββατο 10 Ιουλίου στις 21:30, με την ταινία "Μπότες, σπιρούνια και καυτές σέλες", θα πραγματοποιηθεί στην παραλία Πούντας στην Τράπεζα Αιγιαλείας δίπλα από το κύμα, σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της περιοχής.
Πληροφορίες Ταινίας:
Ένας διεφθαρμένος πολιτικός αποφασίζει να καταστρέψει μια τυπική πόλη της Δύσης. Για το σκοπό αυτό διορίζει για πρώτη φορά ένα μαύρο Σερίφη, η παρουσία του οποίου προκαλεί θύελλα αντιδράσεων.
Παρωδία των ταινιών γουέστερν, με ήρωα ένα μαύρο σερίφη που σώζει μια μικρή πόλη της Δύσης από τους «κακούς» της Εταιρείας Σιδηροδρόμων. Η ταινία που έκανε ευρύτερα γνωστό τον Μελ Μπρουκς, μια τρελή κωμωδία που αντέχει στο χρόνο και από πολλούς θεωρείται ως η καλύτερή του.
Παραγωγή: Αμερική, 1974
Σκηνοθεσία: Μελ Μπρουκς
Πρωταγωνιστούν: Τζιν Γουάιλντερ, Κλίβον Λιτλ, Μαντλέν Καν, Μελ Μπρουκς
Διάρκεια: 93 λεπτά
Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά του covid-19. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας.


Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.