Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

300 κιβώτια διαφόρων ειδών ιχθύων στις φιλανθρωπικές και κοινωνικές δομές της Ιεράς Μητροπόλεως από την MED FRIGO

Με ιδιαίτερη χαρά σας πληροφορούμε ότι η Ιερά Μητρόπολή μας έγινε αποδέκτης της γενναιόδωρης προσφοράς της εταιρείας MED FRIGO, η οποία κα...



Με ιδιαίτερη χαρά σας πληροφορούμε ότι η Ιερά Μητρόπολή μας έγινε αποδέκτης της γενναιόδωρης προσφοράς της εταιρείας MED FRIGO, η οποία κατά την περίοδο της πανδημίας διέθεσε 300 συνολικά κιβώτια (1830 κιλών) διαφόρων ειδών ιχθύων στις φιλανθρωπικές και κοινωνικές δομές της Ιεράς Μητροπόλεως. Οι ποσότητες αυτές άμεσα διανεμήθηκαν στα δύο Γηροκομεία μας, στις Ιερές Μονές, στο Εκκλησιαστικό Εστιατόριο «Το Στέκι της Αγάπης» αλλά και σε εκατοντάδες άπορες οικογένειες στην ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας μέσω της Τράπεζας Τροφίμων «Το Κελάρι της Αγάπης.»
Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος εκφράζει την ευγνωμοσύνη και τις ολόθερμες ευχαριστίες προς την εταιρεία και τους υπευθύνους της κ. Γ. Πούλια και Σ.  Μπρακατσέλο διά την ευγενή πολύτιμη προσφορά τους σε καιρούς δύσκολους αποδεικνύοντας ότι μόνο η αγάπη προς τον συνάνθρωπο, η αλληλεγγύη και η έμπρακτη συμπαράσταση αποτελούν τους ασφαλείς οδοδείκτες από την κρίση της εποχής μας.


Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.