HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σύσκεψη για το συντονισμό της Συναυλίας στις 23 Ιουλίου στο Πανελλήνιο Ηρώο Εθνικής Παλιγγενεσίας

Επιτόπια Σύσκεψη ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΡΤ, πραγματοποιήθηκε στο Πανελλήνιο Ηρώο Εθνικής Παλιγγενεσ...



Επιτόπια Σύσκεψη ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΡΤ, πραγματοποιήθηκε στο Πανελλήνιο Ηρώο Εθνικής Παλιγγενεσίας, για το συντονισμό και την προετοιμασία της Συναυλίας που Συνδιοργανώνει η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ– ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ και η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα ΕΡΤ στις 23 Ιουλίου στο ΗΡΩΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ στα Καλάβρυτα στο πλαίσιο εφαρμογής του Σχεδίου Δράσης της Περιφέρειας Δυτική Ελλάδας για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.
Eκεί θα παρουσιαστεί το έργο ”Ύμνος εις την Ελευθερίαν” του Διονυσίου Σολωμού- Νικολάου Μάντζαρου με Μουσική Διεύθυνση: ΑΛΚΗ ΜΠΑΛΤΑ.




Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.