HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι πρόβες για την συναυλία στο Ηρώο Εθνικής Παλιγγενεσίας Αγωνιστών του ‘21

Με περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων, λόγω της πανδημίας, πραγματοποιείται αύριο Παρασκευή στον λόφο της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας, στο χώρο...



Με περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων, λόγω της πανδημίας, πραγματοποιείται αύριο Παρασκευή στον λόφο της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας, στο χώρο του Ηρώου Εθνικής Παλιγγενεσίας Αγωνιστών του ‘21, η κεντρική εκδήλωση της Περιφέρειας και του Δήμου της μαρτυρικής πόλης των Καλαβρύτων αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Επανάσταση για την Εθνική Παλιγγενεσία. Η συναυλία «Υμνος Εις Την Ελευθερίαν», σε ποίηση του Διονυσίου Σολωμού και μουσική Νικολάου Μάντζαρου, θα δοθεί από την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και τη Μικτή – Παιδική Χορωδία της Πολυφωνικής Πατρών υπό την διεύθυνση του Ακη Μπαλτά, Καλλιτεχνικού Διευθυντή και Αρχιμουσικού της Συμφωνικής Ορχήστρας της Κύπρου. Σήμερα Πέμπτη το βράδυ προγραμματίζονται δύο γενικές πρόβες στο χώρο του Ηρώου, της Εθνικής Συμφωνικής αποτελούμενης από 70 μουσικούς και χορωδίας αποτελούμενης από 150 άτομα της Πολυφωνικής. Υπό τη διεύθυνση του κ.Μπαλτά. 

Οι πρόβες ξεκινησαν χθες το βράδυ στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών παρουσία του κ.Μπαλτά, της σολίστ, της κορυφαίας Ελληνίδα mezzo soprano Ειρήνης Καραγιάννη και του καλλιτεχνικού διευθυντή της Πολυφωνικής Σταύρου Σολωμού. Αύριο το απόγευμα θα γίνει και η τελευταία γενική πρόβα στο χώρο της συναυλίας.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.