HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι "RED FOX" από τα Καλάβρυτα κέρδισαν τις εντυπώσεις σε διεθνή αγώνα Enduro Crossing

Στις 18-20 Ιουνίου 2021, στην πόλη της Βέροιας, διοργανώθηκε για 4η φορά από το «Riv3r HardEnduro Crossing». Πρόκειται για έναν Διεθνή αγώ...



Στις 18-20 Ιουνίου 2021, στην πόλη της Βέροιας, διοργανώθηκε για 4η φορά από το «Riv3r HardEnduro Crossing». Πρόκειται για έναν Διεθνή αγώνα μοτοσυκλέτας που συνδιοργανώνεται από τα αθλητικά σωματεία «Μηχανοκίνητη Αθλητική Ομάδα» και «Εκτός Δρόμου Ομάδα», υπό την αιγίδα της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και την αρωγή των τοπικών αρχών, φορέων και χορηγών από όλη την Ελλάδα. 
Τα Καλάβρυτα με την ομάδα "RED-FOX" συμμετείχαν για πρώτη φορά με 4 αθλητές (Θύμιο Τζόβολο, Νίκο Αρμπή, Θεόδωρο Αναγνωστόπουλο, και Κώστα Παπαδημητρόπουλο, με εξαιρετικές επιδόσεις και υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.
Ο αγώνας ήταν ένα μοναδικό Διεθνή αθλητικό γεγονός στον χώρο της μηχανοκίνητης μοτοσυκλέτας, συγκεντρώνοντας για τρεις ημέρες στην πόλη της Βέροιας κορυφαίους αθλητές από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό (20 αθλητές από Αυστρία, Ισραήλ, Γερμανία, Ρουμανία, Αγγλία και Σερβία) που θα συναγωνιστούν μεταξύ τους στις όχθες του ποταμού Τριποτάμου.








Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.