HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Olympia Rally 2021: Αναβάτες από όλο τον κόσμο όργωσαν τα Καλάβρυτα (ΦΩΤΟ)

Ένας μοναδικός αγώνας, μια φοβερή περιπέτεια, είναι σε εξέλιξη, όπου αναβάτες Rally από όλο τον κόσμο οργώνουν τα βουνά της Πελοποννήσου γ...



Ένας μοναδικός αγώνας, μια φοβερή περιπέτεια, είναι σε εξέλιξη, όπου αναβάτες Rally από όλο τον κόσμο οργώνουν τα βουνά της Πελοποννήσου για 5 αγωνιστικές ημέρες.
Χθες 3η μέρα του αγώνα,Olympia Rally 2021, επίκεντρο ήταν τα Καλάβρυτα. 
Το SS3 ξεκίνησε από το Λουσικό και πέρασε από Κάτω Λουσούς, Σπήλαιο των Λιμνών, Καστριά, τον Χελμό, τη Λίμνη Δόξα, τον Φενεό, τη Ζαρούχλα, το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων. Στη συνέχεια, μετά από δέκα λεπτά ομαδοποίησης, οι αναβάτες πήγαν στην κορυφογραμμή Πετσάκοι, Μονή Μακελαριάς, Μάνεσι, Κουτέλι, για να ολοκληρώσουν την ειδική σκηνή στο Λαγοβούνι.
Έπειτα από 10 ώρες οδήγησης πέρασαν από Λάδωνα για να καταλήξουν στην Αρχαία Ολυμπία.
Η διοργάνωση βασίζεται στην εμπειρία της ομάδας του Off Road Team σε συνεργασία με την ΑΟΛΜΟ (Αθλητική Ολυμπιακή Λέσχη Μοτοσυκλέτας) και με την συνδιοργάνωση του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Το Olympia Rally, ένας νέος θεσμός, έρχεται για να μείνει και να καθιερωθεί στην περιοχή που θα συμβάλει στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της περιοχής αυτή την δύσκολη περίοδο.

Στην πλειοψηφία τους οι αγωνιζόμενοι είναι Ολλανδοί, Γερμανοί, Αυστριακοί, Γάλλοι, Ιταλοί, Τσέχοι, Σλοβάκοι αλλά και δύο Έλληνες αναβάτες, ο Κωνσταντίνος Χατζημιχάλης και ο Μιχάλης Πελούσης.

Ο πρώτος που τερμάτισε ήταν ο # 28 Rick van VEEN, ο δεύτερος ήταν # 303 Timo HEINEN και ο τρίτος ήταν ο # 42 Ad JANSEN . # 46 Ο Κωσταντίνος ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ ήταν στην 6η θέση!
* Συνολικά 10 κορυφαία *
#28 Rick van VEEN
#303 Timo HEINEN
#42 Ad JANSEN
#320 Mortiz HENNEFELD
#24 Ard VERMEULEN
#46 Kostantinos CHATZIMICHALIS
#31 Wolfgang PAYR
#23 Lejon FOKKEMA
#26 Peter JANSEN
#37 Onno ELLENS










Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.