HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Σε κλίμα αμοιβαίας αγάπης και σύμπνοιας η Ιερατική Σύναξη Ιερέων Επαρχίας Καλαβρύτων

Μέσα σε κλίμα αμοιβαίας αγάπης, σύμπνοιας και αλληλοκατανοήσεως, διεξήχθη η Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την οποία συγκάλεσε ο...



Μέσα σε κλίμα αμοιβαίας αγάπης, σύμπνοιας και αλληλοκατανοήσεως, διεξήχθη η Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την οποία συγκάλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος.
Στην σύναξη που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαβρύτων, συμμετέχει το σύνολο των Ιερέων της Επαρχίας Καλαβρύτων.
Στην εισηγητική του ομιλία ο Σεβασμιώτατος μίλησε για πνευματικά, ποιμαντικά και διοικητικά ζητήματα και στάθηκε ιδιαίτερα στη σημασία της ομόνοιας μεταξύ των ιερέων, την εμπιστοσύνη στο Θεό και την καλλιέργεια της αγάπης και της καλής συνεννόησης μεταξύ του ιερατείου και του ποιμνίου εις δόξαν Θεού.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας ανακοίνωσε και επίσημα την τοποθέτηση του πρωτοπρεσβυτέρου Κωνσταντίνου Μητρόπουλου ως Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Επαρχίας Καλαβρύτων και του Ιεροδιακόνου Νήφωνα, αδελφού της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας, ως Αρχιδιακόνου της Ιεράς Μητροπόλεως.
Με το πέρας της συνάξεως οι Ιερείς μας, έψαλλαν την φήμη του Μητροπολίτη μας που αύριο 15 Ιουνίου έχει τα ονομαστήριά του, ευχόμενοι στον Μητροπολίτη υγεία, μακροημέρευση και πνευματική δύναμη, για να συνεχίσει να υπηρετεί με τον ίδιο ζήλο το ποίμνιό του.



 



Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.