HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρωτοφανής δολιοφθορά στον κάμπο των Λουσών - Έκοψαν με αλυσοπρίονα αρδευτικά (ΦΩΤΟ)

Ένα πρωτοφανές περιστατικό δολιοφθοράς σημειώθηκε στο κάμπο των Λουσών. Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα του Σαββάτου 26 Ιουνίου στην θέση Μεσό...



Ένα πρωτοφανές περιστατικό δολιοφθοράς σημειώθηκε στο κάμπο των Λουσών. Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα του Σαββάτου 26 Ιουνίου στην θέση Μεσόκαμπος Κάτω Λουσών και Τραγανό Άνω Λουσών, άγνωστοι χρησιμοποιώντας αλυσοπρίονο, προέβησαν σε αλλεπάλληλες κοπές στα αρδευτικά που ήταν τοποθετημένα σε αυτοπροωθούμενα καρούλια ψεξασμού, συνολικού μήκους 400 μέτρων το καθένα, αξίας περίπου 30 χιλιάδων ευρώ περίπου. 
Η ιδιοκτήτρια κα Κατερίνα Μουγκού και ο σύζυγός της Χρήστος Ανδριόπουλος ενημέρωσαν άμεσα την Αστυνομία που ανταποκρίθηκε αμέσως, αλλά και τις εισαγγελικές αρχές. 
Ό κος Χρήστος Ανδριόπουλος, μιλώντας στο kalavrytanews.com, κάνει λόγο για τεράστια ζημιά, αφού εκτός από το μεγάλο κόστος αντικατάστασης, μένουν απότιστα τα περίπου 200 στρέμματα τριφυλλιού και όπως τόνισε "οδηγούμαστε σε πλήρη καταστροφή"
Όπως μας λέει, "Ενημερώθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές οι οποίες ανταποκρίθηκαν άμεσα και συνεχίζουν αδιάκοπα τις έρευνες μέχρι να αποκαλυφθούν οι ένοχοι. Η οικογένεια ευχαριστεί θερμά το Α.Τ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ και προσωπικά τον κ. Ανδρεα Μπάλιο που ηταν εκείνη την ημέρα υπηρεσία για την άμεση ανταπόκριση και ενδιαφερον που επέδειξαν. 
Η οικογένεια κάνει έκκληση σε όσους αντιλήφθηκαν κάτι σχετικά με την υπόθεση να επικοινωνήσουν με το Α.Τ.Καλαβρύτων.











Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.