HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων - Τα θέματα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων στο δημοτικό πέτρινο κτίριο στην κεντρική πλατεία (πλατεία Πετιμεζαίων) των Καλαβρύτων, (φυσι...



Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων στο δημοτικό πέτρινο κτίριο στην κεντρική πλατεία (πλατεία Πετιμεζαίων) των Καλαβρύτων, (φυσική παρουσία μόνο Προεδρείου, κ. Δημάρχου, Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων, Πρακτικογράφου και Τεχνικού Η/Υ), την 18η του μηνός Ιουνίου του έτους 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.30, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Περί πραγματοποίησης Εκδηλώσεων Μνήμης στις Kοινότητες του Δήμου μας: α) Τέλεση μνημόσυνου Ηρακλή Πετιμεζά, στα Καλάβρυτα στις 10-07-2021, β) Τέλεση μνημοσύνου Σωτηρίου Τζουρά στις Κορφές 11-07-2021, γ) Τέλεση μνημοσύνου για τα θύματα βομβαρδισμού από τους Γερμανούς ναζιστές τον Ιούλιο του 1943, στον οικισμό Λαπάτας Κοινότητας Τρεχλού, και δ) τέλεση μνημόσυνου για την Ηρωίδα Καλαβρυτινή Μάνα στα Καλάβρυτα στις 14-8-2021.

2. Περί υλοποίησης των επετειακών Εκδηλώσεων του Δήμου για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης του 1821 (Ιούλιος – Σεπτέμβριος 2021).

3. Περί αναμόρφωσης - τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου οικονομικού έτους 2021.

4. Περί συμμετοχής του Δήμου Καλαβρύτων στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της αναπτυξιακής εταιρείας «ΑΧΑΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α».

5. Περί αιτήσεων των κ.κ. Θεοδώρας Λαζανά και Σοφίας Λάππα, σχολικών καθαριστριών για μετατροπή της μερικής τους απασχόλησης σε πλήρη ημερήσια απασχόληση, για την παροχή υπηρεσιών στις σχολικές μονάδες Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Δάφνης και Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Κλειτορίας.

6. Περί σύστασης επιτροπής ελέγχου αυθαίρετης χρήσης κοινοχρήστων χώρων και εφαρμογής των όρων της κανονιστικής απόφασης 127/2020 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

7. Περί αίτησης κ. Γεωργίου Αναγνωστόπουλου, παραχώρησης χρήσης κοινοχρήστου χώρου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων της επιχείρησής του στην κοινότητα Καλαβρύτων.

8. Περί αιτήματος της Ι.Μ. Μακελλαριάς για οικονομική ενίσχυση από το Δήμο.

9. Περί επιχορήγησης του N.Π.Δ.Δ. του Ι.Ν. Κοίμησις Θεοτόκου, Κοινότητας Καλαβρύτων, Δήμου Καλαβρύτων.

10. Περί αιτήματος του Ελληνικού Συλλόγου Ορειβασίας – Χιονοδρομίας – Αναρρίχησης Αιγίου για παραχώρηση χρήσης της αίθουσας του πρώην Δημοτικού Σχολείου Κοινότητας Λαπαναγών.

11. Περί αιτήματος του Συλλόγου των Απανταχού Καλλιφωνιτών «Ο ΄Αγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος» για παραχώρηση χρήσης του πρώην Δημοτικού Σχολείου Καλλιφωνίου.

Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.