HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΖΑΧΛΩΡΟΥ: Εορτασμός των Αγίων Πάντων με το ετήσιο συναπάντημα των απανταχού Ζαχλωριτών

Πραγματοποιήθηκε την  Κυριακή 27 Ιουνίου 2021, το ετήσιο συναπάντημα των απανταχού Ζαχλωριτών στην Άνω Ζαχλωρού Καλαβρύτων, θέση ‘’Γαλατάς...



Πραγματοποιήθηκε την  Κυριακή 27 Ιουνίου 2021, το ετήσιο συναπάντημα των απανταχού Ζαχλωριτών στην Άνω Ζαχλωρού Καλαβρύτων, θέση ‘’Γαλατάς’’, όπου εορτάστηκε μετά πάσης εκκλησιαστικής λαμπρότητος, η εορτή Των Αγίων Πάντων, στο εκκλησάκι της Αγίας Ευφροσύνης. 
Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε από τον Καθηγούμενο της Ι.Μ. Μεγάλου Σπηλαίου πατέρα Καλλίνικο και τον διάκονο Ιουστίνο.
Πλήθος πιστών, από Ζαχλωρού, Ζαχλωρίτικα, Δουμενά, Μαμουσιά, Διακοπτό, Ροδιά, Αίγιο, έδωσε το παρόν και φέτος στο καθιερωμένο συναπάντημα και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία εντός του ναού και την αρτοκλασία  στον προαύλιο χώρο κάτω από τον 120 ετών επιβλητικό πλάτανο, δίπλα στη βρύση με το γάργαρο νερό. 
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας μοιράστηκαν στους πιστούς εδέσματα και ξεκίνησε το καθιερωμένο ψήσιμο και φαγοπότι γύρω από τον πλάτανο. Οι πιστοί παρέμειναν έως αργά το μεσημέρι κάτω από τη δροσιά του πλάτανου και αποχώρησαν δίνοντας ραντεβού για τις 25 Σεπτεμβρίου για να εορτάσουν την μνήμη της Αγίας Ευφροσύνης.




Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.