HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΓΕ.Λ. Καλαβρύτων: Διαγωνισμός Φωτογραφίας με εξαιρετικά αποτελέσματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του Διαγωνισμού Φωτογραφίας με θέμα «Το νερό» που είχε προκηρυχθεί για μαθητές του ΓΕ.Λ. Καλαβρύτων (η προκήρ...



Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του Διαγωνισμού Φωτογραφίας με θέμα «Το νερό» που είχε προκηρυχθεί για μαθητές του ΓΕ.Λ. Καλαβρύτων (η προκήρυξη του διαγωνισμού).  Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού που αποτελούνταν από τους:  α) Κόλλια Βασιλική, καθηγήτρια πληροφορικής του ΓΕΛ Καλαβρύτων, ιδέα της οποίας ήταν αυτός ο διαγωνισμός και συντόνισε όλη την προσπάθεια,  β) Δαουλτζή Κωνσταντίνο, συνταξιούχο καθηγητή αγγλικής γλώσσας και απόφοιτο του τμήματος Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Μέσων Τ.Ε.Ι Αθήνας, γ) Παπαγεωργίου Θεοφάνη, φωτογράφο, αποφάσισε ομόφωνα ότι καλύτερη από αισθητική και τεχνική άποψη είναι η φωτογραφία της μαθήτριας Αλεξάνδρας Διαμαντοπούλου του Παναγιώτη του Α1 τμήματος, με τίτλο «The aggressive side of water» (Η επιθετική πλευρά του νερού).
Στο βίντεο που επισυνάπτεται μπορείτε να δείτε όλες τις συμμετοχές οι οποίες σύμφωνα με τα μέλη τις κριτικής επιτροπής, ήταν πολύ αξιόλογες και αναδεικνύουν ενδιαφέροντα, ιδιαίτερες κλίσεις και  ικανότητες των μαθητριών που συμμετείχαν.
Εκφράζοντας τα συγχαρητήρια στη νικήτρια του διαγωνισμού, αλλά και σε όλες τις μαθήτριες που συμμετείχαν, εκφράζουμε και την ευχή να καταφέρουμε την επόμενη σχολική χρονιά να δημιουργήσουμε «Ομάδα Φωτογραφίας» του ΓΕ.Λ. Καλαβρύτων με παράλληλα μαθήματα φωτογραφίας.
ΓΕ.Λ. Καλαβρύτων

Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.