HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τσίπρας. «Ξεστοκάρετε πάνω στους νέους μας όλο το μίσος»

Με  επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τα εργασιακά, ο πρόεδρο...



Με  επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τα εργασιακά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Έκανε αναφορές σε θέματα της επικαιρότητας εκτός από το εργασιακό νομοσχέδιο, όπως τα ζητήματα που αφορούν στην Παιδεία αλλά και τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας. «Πώς να κρύψετε, άλλωστε, από 100.000 οικογένειες που αγωνιούν για τα παιδιά τους που δίνουν πανελλαδικές, ότι αποφασίσατε τη χρονιά της πανδημίας, του εγκλεισμού, και του φόβου, να απλώσετε ένα συρματόπλεγμα που θα κρατήσει δεκάδες χιλιάδες παιδιά μακριά από το όνειρό τους», είπε.

Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «αρχιερέα των ψεύτικων υποσχέσεων». Αναφορικά με το εργασιακό νομοσχέδιο, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι: «ξεστοκάρετε πάνω στους νέους όλο το μίσος των αυταρχικών καθεστώτων», θέτοντας ως παράδειγμα την παροχή μόνο του εμβολίου της AstraZeneca στις νεότερες ηλικίες.

«Εσείς προσωπικά δεσμευτήκατε για την εξυγίανση των οικονομικών του κόμματός σας», είπε ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε λέγοντας απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό πως η Νέα Δημοκρατία χρεώνει με περισσότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο τους Έλληνες πολίτες. «Πώς να κρύψετε ότι μας κυβερνά ένα κόμμα χρεοκοπημένο οικονομικά αλλά και ηθικά; Ένα κόμμα στρατηγικός κακοπληρωτής σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος; Και μάλιστα το ίδιο κόμμα, με τον ίδιο αρχηγό, που έταξε να βάλει τάξη στα οικονομικά της χώρας. Πώς να κρύψετε κύριε Μητσοτάκη ότι είστε εσείς προσωπικά ο αρχιερέας της αναξιοπιστίας, του λαϊκισμού, των ψεύτικων υποσχέσεων, του φαρισαϊσμού, αφού δεσμευτήκατε για εξυγίανση στα οικονομικά του κόμματός σας και αντί γι’ αυτό φορτώσατε με 120 εκατομμύρια φέσι τους Έλληνες φορολογούμενους;».

«Ποτέ εμείς δεν περάσαμε, ακόμα και όταν τα απαιτούσε η Τρόικα αυτά που περνάτε εσείς τώρα, χωρίς μνημόνια», είπε ο Αλέξης Τσίπρας. «Ξεστοκάρετε πάνω στους νέους μας όλο το μίσος», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.