HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Άφησαν τις αίθουσες, πήραν τα ποδήλατα, έμαθαν οδική συμπεριφορά (ΦΩΤΟ)

Άφησαν τις αίθουσες, φόρεσαν τα κράνη του, πήραν τα ποδήλατα και βγήκαν βόλτα. Όχι μια απλή βόλτα αλλά άκρως εκπαιδευτική. Ο λόγος για τους ...



Άφησαν τις αίθουσες, φόρεσαν τα κράνη του, πήραν τα ποδήλατα και βγήκαν βόλτα. Όχι μια απλή βόλτα αλλά άκρως εκπαιδευτική.
Ο λόγος για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων, που χθες Παρασκευή 18 Ιουνίου, υλοποιώντας μια εξαιρετική ιδέα της γυμνάστριας Αλεξίας Ζαχαριουδάκη και με άριστη οργάνωση από την Διευθύντρια του Σχολείου κας Πηνελόπης Τσουρούτη και των δασκάλων του Σχολείου, έμαθε τα πρώτα βήματα ασφαλούς οδήγησης.
Με απόλυτη ασφάλεια και με την αρωγή του Α.Τ. και του ΕΚΑΒ Καλαβρύτων, συνοδευόμενοι από τους δασκάλους και από μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, σε ομάδες ανα ομάδες σε απόλυτη τάξη, έκαναν πορεία σε δρόμους των Καλαβρύτων, ακολουθώντας και μαθαίνοντας την σωστή οδηγική συμπεριφορά.
Δεν έμειναν όμως μονον εκεί. Παρακολούθησαν βίντεο με κανόνες οδικής ασφάλειας, έθεσαν ερωτήματα και αποτύπωσαν μέσα από ζωγραφική τις πρώτες εντυπώσεις τους από την θέση του οδηγού.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την υλοποίηση τέτοιων ουσιαστικών εκπαιδευτικών δράσεων. 
Εμείς το μόνο που κάναμε να αποτυπώσουμε μερικές όμορφες εικόνες










   

Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.