HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μπράβο Στέφανε!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, άγγιξε το όνειρο αλλά από 2-0 έχασε με 3-2 από τον Τζόκοβιτς Στον πρώτο του τελικό στο Roland Garros ο Στέφανος Τσιτσι...



Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, άγγιξε το όνειρο αλλά από 2-0 έχασε με 3-2 από τον Τζόκοβιτς
Στον πρώτο του τελικό στο Roland Garros ο Στέφανος Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 2-0, αλλά ο Νόβακ Τζόκοβιτς το έκανε 3-2 και κατέκτησε το 19ο Grand Slam της καριέρας του.

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με μηνύματά τους μέσω Twitter, συνεχάρησαν τον Στέφανο Τσιτσιπά για τη συμμετοχή του στον τελικό του Roland Garros αλλά και τη Μαρία Σάκκαρη, τους «αθλητές που χαρίζουν μεγάλες στιγμές στον ελληνικό αθλητισμό».
«Συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά για τη συμμετοχή του στον τελικό του Roland Garros, την πρώτη για αθλητή μας, αποτέλεσμα σπουδαίου ταλέντου και σκληρής δουλειάς. Είμαστε περήφανοι για τον Στέφανο και για τη Μαρία Σάκκαρη, που χαρίζουν μεγάλες στιγμές στον ελληνικό αθλητισμό!» έγραψε στο Twitter η πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά για τη συμμετοχή του στον τελικό του #rolandgarros, την πρώτη για αθλητή μας, αποτέλεσμα σπουδαίου ταλέντου και σκληρής δουλειάς. Είμαστε περήφανοι για τον Στέφανο και για τη Μαρία Σάκκαρη, που χαρίζουν μεγάλες στιγμές στον ελληνικό αθλητισμό!🇬🇷
«Συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά και στη Μαρία Σάκκαρη για την εκπληκτική τους παρουσία στο Roland Garros. Η πορεία σας είναι απόδειξη του πόσα μπορεί να πετύχει κανείς με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Μπράβο και στους δύο! Μας γεμίσατε υπερηφάνεια!» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Το Δ.Σ. της ΕΦΟΑ, εκ μέρους ολόκληρης της Οικογένειας του Ελληνικού Τένις εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Θερμά συγχαρητήρια Στέφανε για τον μεγάλο άθλο σου  στο Roland Garros. Αξίζουν επίσης συγχαρητήρια στην Οικογένειά σου και στην Ομάδα που σε υποστηρίζει. Το όνειρό σου γίνεται πραγματικότητα! Λίγα σκαλοπάτια σε χωρίζουν από την κορυφή. Καλή συνέχεια Στέφανε και στο Wimbledon!»
Ο Πρόεδρος της ΕΦΟΑ κ. Δημήτρης Σταματιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι η πρώτη φορά που το Ελληνικό Τένις, φαίνεται να μην έχει όρια προς τα πάνω. Είμαι βέβαιος ότι, σύντομα θα γευτούμε πρωτόγνωρες χαρές και περηφάνεια. Μπράβο Στέφανε!»
Ο Πρόεδρος της Ολυμπιακής Προετοιμασίας κ. Σπύρος Ζαννιάς & Αντιπρόεδρος της Tennis Europe έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το Ελληνικό Τένις εδραιώνεται στην κορυφή. Στο Τόκιο δύο ελληνόπουλα ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα εκπροσωπήσουν τη Χώρα μας σε τρία αγωνίσματα,  μονό ανδρών, μονό γυναικών και μεικτό διπλό. Είμαι βέβαιος ότι κι εκεί θα πανηγυρίσουμε μετάλλιο και την Ελληνική Σημαία να κυματίζει.» 


Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.