Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΣΤΡΙΑ: Η εορτή της Αναλήψεως στον σπάνιας ομορφιάς σπηλαιώδη ναό (ΦΩΤΟ)

Με κατάνυξη, εκκλησιαστική λαμπρότητα και με συμμετοχή πλήθους πιστών, εορτάσθηκε η Ανάληψη του Κυρίου μας, στον ομώνυμο Σπηλαιώδη ναό, πο...



Με κατάνυξη, εκκλησιαστική λαμπρότητα και με συμμετοχή πλήθους πιστών, εορτάσθηκε η Ανάληψη του Κυρίου μας, στον ομώνυμο Σπηλαιώδη ναό, που είναι κρυμμένος σε μια επιβλητική χαράδρα του Χελμού, αντίκρυ στο μυθικό Σπήλαιο «Των Λιμνών», στα Καστριά Καλαβρύτων σε ένα απαράμιλλης ομορφιάς τοπίο.
Ο μοναδικός αυτός λιθόχτιστος ναός της περιοχής, με την τρίκορφη πριονωτή στέγη, που αποτελεί σπάνιο δείγμα αρχιτεκτονικής του 19ου αιώνα, έχει χαρακτηριστεί , με απόφαση του ΥΠΠΟ διατηρητέο μνημείο, και αξίζει κάθε φροντίδα και προστασία, από τους προεστούς της εκκλησίας και της πολιτείας !
















Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.