HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του ο 32χρονος πιλότος

Ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε το φόνο της 20χρονης και συνελήφθη. Η ανατροπή στην υπόθεση ξεκίνησε με...



Ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε το φόνο της 20χρονης και συνελήφθη. Η ανατροπή στην υπόθεση ξεκίνησε μετά τα νέα στοιχεία που είχε η αστυνομία στα χέρια της και οδήγησαν τις Αρχές να φέρουν εσπευσμένα στην Αθήνα τον 32χρονο πιλότο, αμέσως μόλις τελείωσε το μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αλόννησο.
Για περίπου 6 ώρες ο 32χρονος έδινε εξηγήσεις στους ανθρώπους του τμήματος Ανθρωποκτονιών για τη δολοφονία της Καρολάιν, όμως οι απαντήσεις του δεν έπειθαν τους αστυνομικούς οι οποίοι εντόπιζαν πολλά κενά στην απολογία του.
Τελικά λίγο πριν τις 21:30 ο σύζυγος της Καρολάιν ομολόγησε το έγκλημα και αφού συνελήφθη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για ποιο λόγο έκανε τη δολοφονία, απάντησε πως είχε συχνούς καβγάδες με την Καρολάιν και ότι η 20χρονη του είχε πει πως θα πάρει το παιδί και θα τον εγκαταλείψει.
Όσο για τον λόγο που έπαιζε θέατρο όλο αυτό το διάστημα, ο 32χρονος είπε πως το έκανε λόγω του παιδιού.

Τα στοιχεία που έδειξαν τον δολοφόνο
- Τα στοιχεία που προέκυψαν από το κινητό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έδειξαν ότι δεν είχε καταθέσει την αλήθεια: Εφαρμογή στο κινητό του που καταγράφει τα βήματα, έδειξε ότι την ώρα που ισχυριζόταν ότι ήταν δεμένος, εκείνος περπατούσε.
- Η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας είχε αφαιρεθεί στη 1.20 τη νύχτα, ενώ οι «ληστές» υποτίθεται ότι μπήκαν στο σπίτι τρεις ώρες αργότερα. Η τελευταία καταγραφή στην κάμερα ήταν περίπου στις 12.30 της μοιραίας νύχτας και δείχνει τον πιλότο να κάθεται με το μωρό στο σαλόνι του σπιτιού. 
- Το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν κατέγραψε αυξημένους παλμούς και στη συνέχεια καμία ζωτική ένδειξη πολύ νωρίτερα από το χρόνο που ο πιλότος είχε τοποθετήσει τη δολοφονία της.

Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.