HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Europa League: Μάντσεστερ Γιουν. – Βιγιαρεάλ το ζευγάρι του φετινού τελικού

Οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βιγιαρεάλ είναι οι δύο ομάδες που θα κοντραριστούν στον τελικό του φετινού Europa League. Οι κόκκινοι διάβολ...




Οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βιγιαρεάλ είναι οι δύο ομάδες που θα κοντραριστούν στον τελικό του φετινού Europa League.
Οι κόκκινοι διάβολοι ουσιαστικά είχαν εξασφαλίσει από τον πρώτο ημιτελικό την πρόκριση, αφού είχαν νικήσει τη Ρόμα με 6-2. Έτσι, όταν ο Καβάνι στο 39′ έκανε το 0-1 με τετ α τετ, όλα τελείωσαν οριστικά. Οι Ρωμαίοι, πάντως, αντέδρασαν και ανέτρεψαν την κατάσταση με γκολ των Τζέκο (57′) και Κριστάντε (60′), για να «χτυπήσει» ξανά ο Καβάνι στο 68′, με κεφαλιά, κάνοντας το 2-2. Το τελικό 3-2 για τους τζαλορόσι που το πάλεψαν ως το τέλος, διαμορφώθηκε στο 83′ από το σουτ του νεαρού Ζαλέφσκι.
Ο άλλος ημιτελικός, όμως, ανάμεσα σε Άρσεναλ και Βιγιαρεάλ είχε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον. Οι Ισπανοί είχαν νικήσει με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι και οι Άγγλοι ήθελαν νίκη με 1-0 για να πάνε στον τελικό. Στο Emirates, όμως, η αναμέτρηση έληξε 0-0, με το «κίτρινο υποβρύχιο» να προκρίνεται. Οι γηπεδούχοι, όμως, μπορούν να υποστηρίζουν ότι ήταν άτυχοι, αφού σε δύο περιπτώσεις, στο 26′ και στο 79′, η μπάλα πήγε στο δοκάρι σε προσπάθειες του Ομπαμεγιάνγκ.
από: newsbeast.gr


Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Καλάβρυτα, την Αχαΐα, την Δυτική Ελλάδα και τις σημαντικότερες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.